Мени

Под категории

Вкупно 31 производи

  ● Максимум 1,000-lumen излез од лампа големина на палец

  ● До 4.5- дена работа со едно полнење , користи IMR16340 полнива батерија

  ● Вклучува леплива трака-основа со механизам за прицврстување под агли од 60 степени

  ● Се користи во рака,прицврстена со двостраниот клип или магнетната задна капа и како лампа за глава 

  ● Магнетен USB кабел за полнење на батеријата , 6 мода на работа , преден прекинувач

Залиха: од лагер
Код: perun-mini-kit-bk
4840,_

  ● Како широкопојасна сијалица: COB панелска сијалица со високи перформанси , 3 модови на осветлување

  ● Како насочена лампа: LED со високи перформанси генерира две нивоа на осветленост со фокусиран и далекусежен зрак

  ● Силна магнетна основа: Три силни магнети вградени во постољето овозможуваат цврсто прикачување на било која железна поврпшина

  ● Паметен дизајн: Clip-style лесно може да се закачи на гранка,жица,џеб,ранец,тенда со помош на големиот клип вграден во основата.
  Ввградена Lithium Батерија со USB-C полнење

  ● Лесно се открива во темно: Поседува самосветлечка лента во темно околу панелот со што брзо и лесно може да ја лоцирате во темно ако е исклучена

   

Залиха: од лагер
Код: swivel_green
2990,_

  ● Мала предна сијалица со 400 лумени и високоефективна LED сијалица

  ● Anti-glare lens дизајнирани за поголема сигурност , IPX7 водоотпорност

  ● Подобрена странична видливост со дизајн за странична осветленост

  ● USB-C брза порта за полнење на батеријата за заштеда на време

  ● Лесен за читање батериски индикатор во неколку нивоа

  ● Garmin mount

Залиха: од лагер
Код: olight-r n 400
2940,_

  ● 100 lumens максимален излез

  260° агол на видливост дава широк простор на заштита

  8 модови на работа: 3 константни , 4 со трепкање и 1 smart мод

  ● Лесна 37grama водоотпорно IPX6 , полнење преку USB C приклучок

  ● Сензор за кочење и амбиентален сензор

Залиха: од лагер
Код: RN100-TL
2980,_

  Нов модел , нов LED , надграден излез: Зрачи со ладно бела LED светлина, склопена со TIR оптички леќи, испорачува 2,300-lumeni високо снажен зрак кој досега длабоко во темница при сите околности.

  ● За долго користење тактичка лампа: Може да работи  55-дена , плус одличните перформанси  ја прави перфектна тактичка лампа , потоа за хајкинг за рекреативни прошетки , планинарење , самоодбрана и како опрема на специјалните сили!

  ● Индикатори за статусот на лампата: 4-нивоа на индикација за наполнетост на батеријата и осветлувањето поставени околу прекинувачот и се лесно видливи.

  Подобрен  & Мултифункциски прекинувач на опашката: Капата на крајот на лампата е компатибилен со новиот двоен магнетен далечински прекинувач за професионална употреба , задниот прекинувач има дизајн на дупло притискање за вклучување на Turbo модот или еднократно притискање за стробоскопско светло.

Залиха: од лагер
Код: warrior-3
8990,_

  Високи перформанси: Max 2,100 lumeni со  500 метри домет , одлична за пребарување. спасување или други итни ситуации

  Сигурна  & Професионална: Футрола , тактички прстен , агресивна глава , прекинувач на крајот , IPX8 водотпорност , издржува пад од 5 метри идеална за активности на отворено

  ● WML: Адаптибилна на Picatinny шина со опционален  mount (E-WM25) и далечински прекинувач (RWX07), спремна за почеток на лов!

  * Ако одите на планинарење кампување или активности надвор , понесете ја оваа лампа ќе се чувствувате посигурни!

Залиха: од лагер
Код: warrior-x-pro
8890,_

  ●Одлични својства: Max 1,100 lumeni со 1,000-metri домет , перфектна за пребарување, спасување и други итни ситуации

  ●Сигурна & Професионална: Тактички прстен, агресивна предна глава, прекинувач на крајот

  ●WML: Адаптивна на Picatinny rails со oпционен приклучок (E-WM25L) и далечински прекинувач (ROD-7), целосно спремна за лов!

  Доколку одите во природа, излет кампинг , не заборавете да ја понесете оваа сијалица , ќе се чуствувате посигурно и е корисна!

Залиха: од лагер
Код: warrior-x-turbo
10390,_

  Полнива батерија: Посебна 14500 lithium-ion батерија со вграден USB-C приклучок

  Високи перформанси: Со одлична полнива батерија испорачува 350 lumens и досег на зракот од 64 метри

  ● Лесно вклучување: Се вклучува со прекинувач на крајот кој служи и за менување на модови на осветлување

  ● Егрономски дизајн:  Тело со двојни спирални засеци со единствен дизајн и способност за ладење

  ● Компактна и лесна: со тежина од 60 грама и должина 95mm зазема малку простор

Залиха: со нарачка
Код: i5r-eos
2690,_

  Полнива батерија: Посебна 14500 lithium-ion батерија со вграден USB-C приклучок

  Високи перформанси: Со одлична полнива батерија испорачува 350 lumens и досег на зракот од 64 метри

  ● Лесно вклучување: Се вклучува со прекинувач на крајот кој служи и за менување на модови на осветлување

  ● Егрономски дизајн:  Тело со двојни кспирални засеци со единствен дизајн и способност за ладење

  ● Компактна и лесна: со тежина од 60 грама и должина 95mm зазема малку простор

Залиха: со нарачка
Код: i5r-orange
2730,_

  ● Секојдневна лампа: Идеална секојдневна EDC лампа со батерија.

  ● Lithium полнива батерија: Наменска 14500 lithium-ion батерија со вграден USB-C приклучок за полнење.

  ● Високи перформанси: Испорачува максимални 285 lumens и максимален досег на зракот од 58 метри.

  ● Лесна за користење: Моментално вклучување со прекинувач на крајот на лампата со два мода од (15~285 lumens) , истиот е гумиран за да не лизга и со облик на тактички прекинувач.

  ● Егрономски дизајн: Со двојна спирални вдлабнатини по телото, има уникатен изглед и стил, како и подобрена вентилација и солиден грип при држење.

  ● Лесна и компактна: Со 60 gr и 95.4 mm во должина ,зафаќа малку простор.

Залиха: од лагер
Код: i5R-eos-blue-HCRI
2740,_

  Силна за својата големина: Лесна со силен излез и користи стандарднаедна AA батерија, испорачува максимум 300 lumens и досег од  60 метри

  Заден прекинувач: Моментално се вклучува со притискање на задниот прекинувач и има две нивоа

  Егрономски дизајн: Има двоен спирален жлеб по телото со што има добра вентилација и е комфорна за држење.

  Лесна за користење: Задниот прекинувач има вградена пружина за лесно и прецизно вклучување .

Залиха: од лагер
Код: i5T-eos-bk
2230,_

  AAA батерија:180 lumeni излез со една мала ААА батерија

  Компактна: Лесна со алуминиумско тело, со двостран клип за прикачување пригоден за разни начини на носење

  Лесно вклучување: Прекинувач на крајот со два мода на светење 5/180 лумени

  Егрономска: Спирален дизајн на телото дава солидно држење во рака

Залиха: од лагер
Код: i3t-eos
1590,_
Залиха: од лагер
Код: i3T-eos-desert
1860,_

  Продолжено траење: Напојувана од две AAA батерии , трае до 28 часа на 15 лумени.

  Компактна: Лесна за носење или прикачување со двостраниот клип , на капа на џеб и друго , лесна со алуминиумско тело

  Лесна за користење: Прекинувач на крајот од батеријата со избор од 15 или 250 лумени

  Добра за ракување: Тело со двојна хеликс текстура со добар изглед и спречува лизгање при ракувањето

   

Залиха: од лагер
Код: i3t-plus-blue
2480,_

  ● Лесно вклучување: За вклучување едноставно завртете ја главата на сијалицата. Целосно водоотпорна

  ● AAA Батерија: Користи една AAA батерија  достапна секаде

  ● Супер перформанси: Користи диода со високи перформанси  Philips LUXEON TX LED и леќата е PMMA TIR која со фокусирање дава домет од 44 метри

  ● Мини големина: Мала колку малиот прст , тежи 19,4 gr и должина од 60,5mm

Залиха: од лагер
Код: i3E-bk
795,_

  Уникатна лимитирано издание

  ● Лесно вклучување: За вклучување едноставно завртете ја главата на сијалицата. Целосно водоотпорна

  ● AAA Батерија: Користи една AAA батерија  достапна секаде

  ● Супер перформанси: Користи диода со високи перформанси  Philips LUXEON TX LED и леќата е PMMA TIR која со фокусирање дава домет од 44 метри

  ● Мини големина: Мала колку малиот прст , тежи 19,4 gr и должина од 60,5mm

Залиха: од лагер
Код: i3E-zomb-gr
995,_

  ● USB полнење: Брзо и стандардно micro-USB полнење

  ● Ултра мала: Тенка колку прст , тежи само 13 grama

  ● Две јачини: Испорачува 150 lumeni на јако или  5 lumens на слабо

  ● Ротирај за да вклучи: Со ротирање на телото на батеријата се бираат модовите слабо , јако или исклучување/вклучување

Залиха: од лагер
Код: i1R-bk
1290,_

  ● USB полнење: Брзо и стандардно micro-USB полнење

  ● Ултра мала: Тенка колку прст , тежи само 13 grama

  ● Две јачини: Испорачува 150 lumeni на јако или  5 lumens на слабо

  ● Ротирај за да вклучи: Со ротирање на телото на батеријата се бираат модовите слабо , јако или исклучување/вклучување

Залиха: од лагер
Код: i1r2eos
1390,_

  *Подобрена верзија на Olight најпопуларната сијалица на привезок!

  ● Повисоки перформанси: CSP LED е во комбинација со TIR оптичка леќа , генерира максимум 180 lumeni излез , 48метри досег , 20% повеќе од предходната верзија i1R 2. 

  ● Нов тип на полнење: Го користи подобриот USB-C порт наместо стариот Micro-USB порт, со што го прави полнењето побрзо. Вградена 130mAh Lithium-ion батерија овозможува користење до 12 часа.

  ● Лесна за користење: Со едноставно вртење на главата на лампта се вклучува во два мода или се исклучува сијалицата.

Залиха: од лагер
Код: i1r-pro
1690,_

  ● Специјален дизајн: iXV е специјално дизајнирана i1R 2 Pro за 15 годишнина од Olight.

  ● Високи перформанси: CSP LED со  TIR optic lens, дава максимум 180 lumens, досег 48m. 

  ● Универзална порта за полнење: Користи целосно универзална USB-C port, со што го прави полнењето достапно секаде и лесно. Вградена 130mAh Lithium-ion battery, со трајност до 12 часови.

  ● Лесна за користење: Вклучување со едноставно вртење на телото , со две нивоа на осветлување.
  ● Индикатор за наполнетост во две бои

   

Залиха: од лагер
Код: iXV-od-gr
1690,_

  ● Специјален дизајн: iXV е специјално дизајнирана i1R 2 Pro за 15 годишнина од Olight.

  ● Високи перформанси: CSP LED со  TIR optic lens, дава максимум 180 lumens, досег 48m. 

  ● Универзална порта за полнење: Користи целосно универзална USB-C port, со што го прави полнењето достапно секаде и лесно. Вградена 130mAh Lithium-ion battery, со трајност до 12 часови.

  ● Лесна за користење: Вклучување со едноставно вртење на телото , со две нивоа на осветлување.
  ● Индикатор за наполнетост во две бои

Залиха: од лагер
Код: iXV-des-tan
1690,_

  Морзеов код е изгравиран на телото на лампата. Специјална посвета на фановите на Olight.

  ● Високи перформанси: CSP LED впарена со TIR optic lens, дава максимум 180 lumens, досег 48m. 

  ● Универзална порта за полнење: Користи најстандардна USB-C порта на самото тело за полнење на Lithium Батеријата. Има 130mAh батерија доволна за 12 часови.

  ● Лесна за користење: Едноставно вртење на главата на лампата се вклучува со две нивоа на јачина.

Залиха: од лагер
Код: iMorse-gunm-grey
1690,_

  Мала & Силна: Големина на прст со 1.150-lumeni излез. Надградената TIR оптика дава перфектно балансиран зрак од 135 метри

  Лесна за носење: Поседува двостран клип , привезок и магнетна крајна капа за прицврстување на железни површини

  Дисплеј за батеријата: Видете го статусот на батеријата преку индикатор во 3 бои.

  ● Одлична за држење: 3D мали и големи заоблени текстури по површината

  USB магнетно полнење: Со индикатор на наполнетост во различна боја

Залиха: од лагер
Код: baton-s2r
4990,_

  ● Посилна и потрајна: Максимална снага од1,500 lumens и максимален досег од 175 meters, може да работи непрекинато 120 дена во најслабиот мод. Идеална на многу активности и како EDC лампа

  ● Уникатен и корисен дизајн: Нов дизајн на текстурата на телото, комфорна егрономска и нелизгачка површина. Новодизајниран преден прекинувач со конкавен дизајн, со помала можност за случајно вклучување, со зголемена површина за олеснето користење. Клипот е двостран и е новодизајниран со поширока стега за посигурно држење.

  ● Достапна со две температури на боја на светлината: Се произведува како Cool white и Neutral white.

  ● Брзо полнење и лесна за складирање: Лесно се полни целосно за 3,5 ласа преку MCC3 USB магнетен кабел, компатибилен со сите полначи за телефон или USB порти на електронски уреди. Вклучува L приклучок метален за лесно чување или користење на батеријата. Со вклучена мала торбица за лампата.

Залиха: од лагер
Код: baton3pro-bk
5290,_

  ● Уникатна: Лимитирана серија со ограничено производство

  ● Мала но силна: Испорачува дури 1,200 lumens и досег на зракот од 166 метри. Компактна идеална за секојдневно носење и користење

  ● Лесна за користење: Двостран клип за прикачување , преден прекинувач со неколкју модови , магнетно USB полнење и можност за прикачување на метални површини.

Залиха: од лагер
Код: baton3-zomb-gr
4890,_

  Забелешка: Marauder Mini се испорачува со извадена батерија од телото но во истото пакување.

  ● Со помала димензија но неверојатно јака: Marauder Mini, е помала верзија на Olight Marauder, има 7000 лумени максимален излез и 43,5 часа максимално траење на батерија, сето тоа преку 24Wh 32650 полнива Lithium батерија.

  ● Униформно распределени RGB LED сијалици: Има RGB LED сијалици правилно распределени преку кружно наредените LED главни сијалици.Дава посебно црвена , зелена или сина светлина.Со ова дополнително се зголемува примената за надворешни активности. Одлично лежи во рака преку силиконскиот грип на телото,има скриен отвор за привезок за полесна дневна употреба.

  ● Двоен зрак , насочен и широк: Цело поле на LED сијалици даваат два вида на зрак. 600 метри максимален домет на централните LED сијалици со насочен зрак или 7000 lumeni макс за широкопојасен зрак преку 9 LED сијалици .

  ● Додатна сигурност: Има вграден термален сензор и заедно со добро дизајнирани перки за ладење овозможува лесно одавање на топлината.

  ● Интуитивен прекинувач на повлекување и ротирачки прекинувач: Едноставен прекинувач за избор на насочен или широк зрак, како и ротирачко копче за избор на интензитет на зракот во 7 нивоа. 

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: maraduder-mini-mid-blu
13590,_

  ● Лудо јак LED: Max 14,000-lumen широк зрак или префрлено на 800 метри долг здрак

  ● Вграден сензор за пречка: Најсигурна во својата класа ,поседува термален сензор , сензор на пречка како и дизајнирани перки за ладење со што во целост се спречува прегревање 

  ● Двострана снага: Едноставен прекинувач на померување за селектирање на осветлување со широк или насочен зрак како и лесен за употреба ротационен селектор за вклучување и менување на сите 7 излезни новоа на осветлување

  ● USB полнење и празнење: Способно за 30W полнење како и обратно за 30W празнење како полнач на телефон или други уреди. Само 2.5 часа за целосно полнење. Може да полни теелфон, таблети или било кој уред со USB-C . Во комплет со адаптер за полнење

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: marauder-2-bk
24490,_

  ● EDC лампа со две светла: Бело светло со 5 нивоа на јачина и максимум 1000 лумени и зелен лзрак со ≤0.39mW, Class 1. Меморијата на лампата овозможува да се запамти последно вклучениот мод , така да секогаш  е спремна за употреба.

  ● Плоснато и многу тенко тело: Уникатен сплескан облик. Супер добра за држење во рака или носење во џеб. Тежи само  87grama и дебелина од 15mm.

  ● За сите потреби: LED светло за сите места каде треба добра осветленост. Зелен зрак е супер за презентации или кога сте на должност , но исто го сакаат и домашните миленичиња!

  ● Клип за џеб и магнетно прикачување: Клипот одлично се прикачува на џеб од панталони или кошула и лесно е за носење.Исто крајот на лампата е магнетен со што лесно се прикачува на метални површини за да ја користите лампата без држење.

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: arkfeld-bk
6690,_

  ● Паметен сензор за блиски пречки: Сензорот спречува прегревање со автоматско намалување на светлоста или целосно ја гаси LED сијалицата после 1 минута ако лампата има пречка на предниот дел пред леќата.

  ● Голема снага во мало пакување: Максимални 1,750 lumens, 220 метри домет на зракот и 45 дена постојана работа во најнизок мод.

  ● EDC секојдневна  & Тактичка употреба: Компактна димензија со карабинер-прстен и двоен прекинувач , ова ја прави супер поволна EDC секојдневна лампа но и за тактичка употреба.. Страничен преден прекинувач за избор на 6 модови за дневна употреба и заден прекинувач за брзи тактички два мода на работа.

  ● Клип со две насоки: Напред или назад , може да изберете два начина како да ја прицврстите лампата со двостраниот клип што Ви дава поголема практична употреба.

  * 3500mAh 18650 батеријата е компатибилна со Olight modelite: Perun, Baton Pro, S30R II, S30R III, S2R Baton, Warrior Mini 2

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: warrior-mini-2-lava
6690,_

  Фантастични и различни сцени: Вклучува 12 Бели LED кои произведуваат 8  до 60 лумени на топла бела светлина , плус 12 RGB LED кои испорачуваат фантастични 256 променливи бои, кои комбинираат примамливи позадински осветлувања во било која нијанса.Лесно подесливи модови преку интелигентен преден прекинувач и индикатор на модот во основата на лампата

  Супер компатибилна: Лампата поседува вграден магнетен полнач и држач на вртвот за повеќе компатибилни мали Olight лампи. На исто место на врвот е и прекинувач на допир со кој може да се контролираат вградената лампа на врвот ( LAMPHEAD ) , потоа  Baton 3, Obulb MC, Obulb MCs, и други производи нови кои ќе излезат( Копчето за вклучување на врвот работи само кога лампата е приклучена на полачот).

  ● Вградена батерија: Со вградената полнива батерија 4000mAh , лампата може самостојно да работи до 31 часа кога не е на полнач.

  ● Светло за читање: Доаѓа во комплет со светло за читање кое магнетно се прикачува на врвот истото со вградена батерија.Испорачува 90лумени на униформно насочено светло со кое боите се чисти и природни. Длабоката конкавна сенка ги релаксира очите.

  ● Лесно вклучување со вибрирање: Светлото за читање може да се користи како рачна лампа која се вклучува или исклучува со едноставно затресување преку вградениот сензор за брзо задвижување.

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: night-bk
7390,_

  ● Првата бела LED со УВ светлка на Olight: Традиционална бела LED со 5 нивоа на осветленост и максимален излез од 1.000 лумени во комбинација со УВ светлика.

  ● Разновидна УВ светлина: УВ светлката емитира моќна светлина од 580 mW (365 nm бранова должина) за да ви помогне да гледате работи што инаку не се видливи со голо око. Од проверка на фалсификувани пари, идентификување на флуоресцентни минерали или инсекти до обезбедување дека вашата хотелска соба е чиста.

  ● Ултра тенко и нелизгачко рамно тело: Уникатниот дизајн со рамна форма со CNC направен грип против лизгање ја прави исклучително удобна да ја држите во рака или да ја носите во џеб. (Само 87 gr во тежина и 15 mm во дебелина).

  ● Две температури на бои се достапни: Ладната бела светлина може да им даде на луѓето светло и трезвено чувство и им овозможува поголема концентрација, додека неутралната бела светлина им дава на луѓето удобно, пријатно и мирно чувство, во зависност од вашите лични преференции.

  ● Двонасочна џебна штипка за носење со дупка за ремен и магнетна основа: Двонасочниот клип цврсто се прицврстува на кошула, џеб или капа за лесно носење. Прицврстувачот исто така вклучува интегрирана дупка за јаже. Arkfeld UV, исто така, има магнетна основа што ви овозможува лесно да го прикачите на било која железна површина

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: arkfeld-CW-UV-GR-od
5950,_