Мени
Вкупно 22 производи

  Димензија 10,5 - 9 cm
  Материјал - природна кожа
  6 слота за картици плус два дополнителни
  Два џеб за книжни банкноти
  Боја - црна , внатрешност црвена боја

Залиха: од лагер
Код: 529-2-8-1
1490,_

  Димензија: 10.5 x 9.5 cm
  Високо квалитетна бафало кожа, Vintage изглед

Залиха: од лагер
Код: woodland-2634
1390,_

  Димензија: 12.3 * 10.2 * 2.5 cm
  Природна мека кожа/ Soft cow leather

   

Залиха: со нарачка
Код: риналдо-2631
1100,_

  Димензија: 12,5 x 10,0 cm
  Со ланез од 40cm за прицврстување

Залиха: од лагер
Код: novcanik 2646
1300,_

  Машко / Женски модел
  Димензија: 10.5 x 13.0 x 2.0 cm
  100% ЕКО производ и производен процес

Залиха: од лагер
Код: novcanik 2648
2180,_
Залиха: од лагер
Код: novcanik 2659
870,_

  Димензија: 7,5*10*1,5 cm
  Материјал: Природна мека кожа/ Soft cow leather

Залиха: од лагер
Код: rimbaldi-2641
870,_