Мени
Вкупно 42 производи
  • Позлатена со Rose Gold злато
  • Специјална едиција лимитирана за 2022година
  • Специјална 75 години anniversary едиција со изгравирано лого
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.Ј22
3430,_    
  Со штитник за сечилото при складирање
Залиха: од лагер
Код: 7.6081.1
660,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6084.9
660,_    
  Штитник на сечилото
Залиха: од лагер
Код: 7.6082.4
660,_    
  Содржи: Ренде, сецко двостреано, сецко во ленти и држач за зеленчук(штитиник за раце)
Залиха: од лагер
Код: 7.6078
1670,_    
  Големина: 210 x 45 x 21 mm . Тежина 21 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.6075
310,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6079.4
310,_    

  Универзална за зеленчук и овошје

Залиха: од лагер
Код: 7.6079
310,_    
  Големина : 174 x 74 x 22 mm . Тежина 25 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.6079.1
310,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6073
310,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6912
430,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6857.3
1050,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.6857
1050,_    
  • Практична лупалка со упадлива боја
  • Егрономска и пригодна за користење за лева или десна рака
  • Лесна за чистење и сигурна за машинско перење
Залиха: од лагер
Код: 6.0930.1
300,_    
  • Лесна и со иконски дизајн
  • Егрономска и пригодна за држење
  • Ултра остро сечило за лесно и мазно лупење
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.21
490,_    
  • Лесна и со иконски дизајн
  • Егрономска и пригодна за држење
  • Ултра остро сечило за лесно и мазно лупење
Залиха: од лагер
Код: 6.0900.11
490,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1203.30
6870,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1323.21
3990,_    
Залиха: од лагер
Код: 6.1103.09
3990,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.1103.16
5270,_    
Залиха: од лагер
Код: 6.1103.22
6130,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3603.16
380,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.3403
590,_