Мени
Вкупно 63 производи
  Ако swiss army ножот се намокри во морска вода,брзо исплакнете го со свежа вода.Заглавените алатки отворете ги неколку пати во топла вода,потоа
Залиха: од лагер
Код: 4.3302
290,_
Залиха: од лагер
Код: 4.1840.26
30,_
Залиха: од лагер
Код: 4.1840
30,_
  • Супер подарок за љубителите на Victorinox
  • Практичен за секој модел
Залиха: со нарачка
Код: 9.6954.0
9990,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0482.1
1190,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0521.1
960,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0505.L
890,_
  130mm Ranger Grip
Залиха: од лагер
Код: 4.0505.N
760,_
Залиха: со нарачка
Код: 4.0538
1070,_
  За 111mm do 3слоја (Alpineer,Sentinel,Nomad..)
Залиха: од лагер
Код: 4.0822.L
700,_
  За 111mm до 3-4слоја (Hunter,Rucksack...SwissTool Spirit)
Залиха: со нарачка
Код: 4.0822.N
720,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0873.L
690,_
  За 85 и 91mm (Evolution до 4слоја , 91mm do 4 sloja (Spartan,Huntsman,Climber...)
Залиха: од лагер
Код: 4.0543
990,_
  84mm (Bantam,Sportsman,Recruit...)
Залиха: од лагер
Код: 4.0636
480,_
  Никлован со 2 прстени од 25mm
Залиха: од лагер
Код: 4.1835
220,_
  Димензии (д x ш x в) :58 x 15.5 x 16.5 mm
Залиха: од лагер
Код: 7.8714
880,_
  Димензии (д x ш x в) : 148 x 19 x 12 mm
Залиха: од лагер
Код: 4.3311
990,_
Залиха: со нарачка
Код: 4.1858
450,_
Залиха: од лагер
Код: 4.5021.XL
850,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0822.4
890,_
Залиха: од лагер
Код: 4.0520.1
930,_
Залиха: од лагер
Код: 4.3323
880,_
Залиха: од лагер
Код: 4.1853
370,_
  За 111mm со над 4 слоја (work champ, hercules)
Залиха: од лагер
Код: 4.0524.3
890,_
  За 111mm од 2-4 слоја (Hubter, Atlas, Outrider)
Залиха: од лагер
Код: 4.0523.3
730,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.2
965,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.31
965,_
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 4.0670.49
965,_