Мени
За нас
 
Домнет дооел Скопје во делот од своите услуги ја нуди опцијата на интернет продавница,која се надеваме ќе Ви го олесни и поедностави животот со едноставниот интерфејс на пребарување,нарачки и испораки на големиот избор на производи.Притоа секогаш настојуваме да понудиме најдобра цена за конкретен производ достапен на Македонскиот пазар.Секој кој ја користел нашата услуга се уверил дека за нас на прво место е корисникот.

Ние сме отворени за корисниците нон стоп 24 часа секој ден во годината.Продавниците се организирани во три нивоа плус дополнителни одели за специфични производи во зависност од продавницата.
1.Оделенија - каде се сместени разни категории на производи
2.Кагегории - каде што се сместени артиклите.
3.Артикли - се производите кои ги купувате
Од наша страна секогаш настојуваме да го прошириме асортиманот на производи.

 
Интерфејсот и софтверот на интернет продавницата на Домнет е сопствено софтверско решение лесно управување со голем број на производи.Секоја неовластена употреба на кодот сопстеност на Домнет интернет продавницата се казнува според важечките закони.Од друга страна користењето на спецификациите и сликите од производите е слободна. 

Испораката на производот е организирана од наша страна или пак истиот можете да го подигнете сами во наши простории во центарот на Скопје на адреса ул.Даме Груев бр 1 (до собрание). Доколку испорачуваме на територија на Скопје испораката е бесплатна за нарачки над 700денари,во спротивно испораката се наплаќа 100денари.За испорака на територија на Македонија испораката се наплаќа во зависнот од тежината на нарачаниот производ и истата се пресметува пред заклучување на нарачката (сумата почнува од 150денари).
Испораки детално>>.
 
Продавниците се ориентирани за корисници над 18години возраст кои сакаат да заштедат од времето и да добијат комплетна услуга.Интернет продажбата е присутна секојдневно од причини што интернетот стана,најдобро а често и едниствено место каде што корисникот може да ги најде спецификациите за одреден потребен производ,каде што може до детали да ги прочита или сними и најдеталните каракетристики на производот,истите да ги спореди со други сродни производи, да го разгледа производот преку голем број на приложени квалитетни фотографии,да ја види конкретната цена,гаранцијата како и услувите и роковите околу исораката.Притоа може да се постават дополнителни барања околу проиводот како мислења,искуства или прашања.

Ви посакуваме пријатен ден !