Мени

Домнет дооел Скопје
17 години со Вас
ул. Даме Груев бр 1
(Лeво од Собрание)

тел: 322 55 39

e-mail: [email protected]

РАБОТНО ВРЕМЕ:
09:00-17:30h
сабота:09-15:00h

 

Пратете порака