Мени
Вкупно 15 производи

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  Висина 19,5mm , должина 130mm , тежина 136gr

Залиха: од лагер
Код: 0.9553.MC
4160,_    

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 175 mm

Залиха: од лагер
Код: 0.9523.MC
3180,_    
  димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.9563.MC
4800,_    
  димензии (д х ш х в ) 130 x 31.5 x 22.5 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.9561.63
6390,_    

  димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка ореово дрво вклучена кожна футрола

Залиха: од лагер
Код: 0.9701.63
9490,_    

  димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка маслиново дрво Вклучена кожна футрола

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 0.9701.64
9490,_    
  130 x 33 x 22.5 mm
Залиха: од лагер
Код: 0.9663.MC
4790,_    
Залиха: од лагер
Код: 0.9583.MC
5890,_    
  димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 0.9728.WC
9850,_    
  димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 33 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 0.9798.MWC8
10990,_    
  димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
Залиха: со нарачка
Код: 0.9663.MWC4
4895,_    

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 25 mm

Залиха: со нарачка
Код: 0.9683.MC
5890,_    

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  димензии (д х ш х в ) 130 x 30.5 x 17.5 mm

Залиха: од лагер
Код: 0.9623.C
3170,_    

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 19.5 mm

Залиха: од лагер
Код: 0.9553.C
4160,_    

  Ќе се произведува само уште во 2023 год.
  димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm

Залиха: од лагер
Код: 0.9563.MWC4
4895,_