Мени

Под категории

Вкупно 5 производи
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: urban-500
37700,_    
    • Досег 75-90 km
    • Брзина 25 km/h
    • Големина на тркала 10 инчи
    • Носивост 100 kg
    • Снага на мотор 500 W
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: e-romobil e21-wh
43500,_    
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: flare-ms
54490,_    
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: vortex-ms-bk
85990,_    
Залиха: само со нарачка,само со наша испорака за 24h
Код: xiaomi-ultra-eu
62290,_