Мени

Под категории

Вкупно 28 производи

  супер фина рачка со цврста структура

Залиха: од лагер
Код: icel-890-20
4200,_
Залиха: од лагер
Код: icel-pila-45
6190,_
Залиха: од лагер
Код: icel-pila-50
6390,_
Залиха: со нарачка
Код: ицел-лист-50
570,_
Залиха: со нарачка
Код: icel-giro-44
1960,_
Залиха: со нарачка
Код: icel-giro-50
1990,_
Залиха: од лагер
Код: icel-giro-55
2190,_

  Deba knife
  Должина на сечило 15cm
  Екстра широко сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака

Залиха: со нарачка
Код: icel-deba-15
1790,_

  Deba knife
  Должина на сечило 21cm
  Екстра широко сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака

Залиха: со нарачка
Код: icel-deba-21
2480,_

  Janagiba knife
  Должина на сечило 18cm
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака

Залиха: од лагер
Код: icel-janagiba-18
1780,_

  Deba knife
  Должина на сечило 18cm
  Широко правоаголно сечило
  Наострен од една страна , наменет е за користење со десна рака

Залиха: со нарачка
Код: icel-usuba-18
1960,_

  Шпакла за сечење тесто , зеленчук или користење на скара рамна плотна
  Екстра наострена 
  NSF сертификат

Залиха: од лагер
Код: icel-spakla-w
790,_
Залиха: од лагер
Код: Icel-spakla-skara
890,_
Залиха: од лагер
Код: icel-riba-pinc
1160,_
Залиха: од лагер
Код: icel-pinc-kujna
1100,_
Залиха: од лагер
Код: icel-95100
590,_
Залиха: од лагер
Код: icel-95100-99-m
490,_
Залиха: од лагер
Код: icel-spliter-29
14990,_
Залиха: од лагер
Код: icel-spliter-32
16200,_