Мени
Вкупно 16 производи
Залиха: од лагер
Код: 3.9040.B1
1550,_    

  димензии(д х ш x в):120 x 51 x 21 mm

Залиха: од лагер
Код: 1.9703
3160,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: од лагер
Код: 3.9050.22
1050,_    

  Ножиците поседуваат пружина која овозможува после сечењето рачката на плодот да биде фатена со пружината и овозможува истовремено берење - сечење и прифаќање

Залиха: од лагер
Код: 6.5009
1620,_    

  димензии(д х ш x в):100 x 24 x 16 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9116
2390,_    

  димензии(д х ш x в):100 x 23 x 14 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9045
1990,_    
Залиха: од лагер
Код: 3.9060.B1
1050,_    

  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm

Залиха: од лагер
Код: 3.9050.25
1050,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 12 x 26 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9020
1420,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050.47
1050,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050.53
1050,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9050
1050,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 23 x 13 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9140
2170,_    
Залиха: со нарачка
Код: 3.9020.B1
1420,_    
  димензии(д х ш x в):100 x 22 x 13 mm
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 3.9110
1990,_