Мени
Вкупно 20 производи
Залиха: од лагер
Код: 7.8513
1690,_
Залиха: од лагер
Код: 7.8623
4100,_

  масатот е поделен по должина во две гранулаци, за оштрење и за полирање

Залиха: со нарачка
Код: 7.8553
4660,_
Залиха: од лагер
Код: 7.8715
1690,_
  • пар метални резервни плочки за острење
Залиха: од лагер
Код: 7.8715.03
650,_

  Димензии (д x ш x в) :315 x 30 x 30 mm

Залиха: од лагер
Код: 7.8003
930,_

  должина на делот за оштрење 27cm

Залиха: од лагер
Код: 7.8327
3420,_
  • Обложени со хром , ултра тврдо јадро
  • микро фина структура на површината
  • Егрономска рачка од два различни материјали
Залиха: од лагер
Код: 7.8511
2080,_
  • Обложени со хром , ултра тврдо јадро
  • микро фина структура на површината
  • Егрономска рачка од два различни материјали
Залиха: од лагер
Код: 7.8521
3430,_
  • Обложено со Хром , површина отпорна оштетување , со ултра тврдо јадро
  • Полираната површина фино израмнува ножот без да одзема било каков материјал од него
  • Егромномска синтетичка рачка 
Залиха: од лагер
Код: 7.8517
1880,_
  • должина 20cm
  • димензија 324x39x29 мм
  • тежина 176 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.8014
990,_