Мени

Под категории

Вкупно 3 производи

    дијаметар на каменот 200mm , ширина 40mm ,низок број на вртежи 118 v/min

Залиха: со нарачка
Код: 89490916
8990,_

    дијаметар ка каменот 250mm ,ширина 50mm ,низок број на вртежи 90 v/min

Залиха: од лагер
Код: 5903202901
12790,_

    За професионална употреба , лесна индустрија.Подеслива брзина,180W,Ширина на камен 63mm,дијаметар 250mm

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5903203901
12690,_