Мени
Нарачки

За сите корисници најпогоден начин на нарачка е преку интерфејсот на веб страната.Доколку корисникот сака нарачката може да се отпочне и заклучи преку меил адреса или преку телефонски контакт.
 
Детални податоци можете да најдете и на следниве линкови поврзани со Наплата , ИспоракиПрашања , Подршка , Квалитет , Гранција , Рекламација , Враќање , Заштита на лични податоци , Општо.