Мени
Вкупно 14 производи
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5906142901
4400,_    

  Лесен 8,2кг тежина
  • Компресорот е со голем работен век, без уље и пумпа без одржување
  • Капацитет 200 L/min
  • Снажен 1200 W
  • Капацитет на резервоар 6 L
  • Работен притисок max. 8 bar
  • Се испорачува со голем сет на додатоци
  • Рачка за лесен транспорт
  • Безбедно постоље со гумени подметачи

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
10990,_    

  • Капацитет на резервоарот 24 L
  • Максимум. 8 bar притисок
  • Пумпа со подмачкување со масло
  • Мерач на притисок и вентил за брзо ослободување и подесување на работен притисок
  • Со тркала за лесно преместување
  • Вклучува 230 ml DAB46 уље во компресорот
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
12160,_    

  Димензии L x W x H 710 x 410 x 680 mm
  Капацитет на резервоарот 50 L
  Работен притисок max. 8 bar
  Капацитет на воздух 220 L/min
  Бучност 93 dB(A)
  Мотор 230 V~ / 50 Hz
  Снага 1500 W
  Користи масло за подмачкување
  Тежина 30kg
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
16990,_    

  • Компактна единица со силни 412 L/min проток на воздух
  • 8 bar (approx. 115 psi) максимален работен притисок
  • Директно задвижување со мотор од високи перформансиснага 3.0 HP 
  • 50 литри резервоар кој брзо се полни
  • Компресор со два цилиндри
  • Способен да ги задвижи готово сите компресорски додатоци
  • 2 брзи вентили за регулација на работениот притисок
  • Со тркала и рачка за брз и лесен транспорт
  • Вклучува 250 ml цомпресорско уље за подмачкување SAE 5W-40
  3D PREGLED

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
27800,_    

  • Два цилиндри даваат големи  412 L/min воздушен проток
  • Maximum working pressure of 10 bar
  • Powerful 3.0 hp engine
  • Tank capacity of 50 litres
  • Pressure gauge to regulate the working pressure
  • Connection to a standard power supply of 230 V
  • Two quick couplings allow a rapid tool change
  • Travel fi xture for easy transport
  • Anti-vibration rubber feet for safe storage
  3Д ПРЕГЛЕД

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HC53DC-sch
29500,_    

  100 L BELT DRIVE COMPRESSOR
  • Powerful 550 L/min air displacement
  • High-effi ciency induction motor
  • Max. 10 bar vessel pressure
  • Powerful 3 HP motor
  • The 3 cylinder air compressor ensures a high intake capacity
  and quick fi lling of the vessel
  • Pressure gauge and quick-release coupling for regulated working pressure
  • 100 L tank
  • With wheels for easy manoeuvrability
  • Anti-vibration feet
  • 2 quick-release couplings enable the use of two air tools simultaneously
  3D ПРЕГЛЕД

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: HC550TC-3PS-sch
44800,_    

  Large vertical 50 litre vessel
  • 220 L/min intake capacity for air-intensive work
  • Powerful 1.5 KW / 2 hp engine
  • Suitable for a large number of compressed air tools, such as tyre infl ators,
  blow-out pistols and many more
  • Oil-free and low-maintenance compressor
  • Two quick release-couplings allow rapid tool changes
  • Max. working pressure of 10 bar
  • Travel fi xture for easy transport
  • Hoop guard for increased safety

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HC51V-sch
15500,_    

  • Tank capacity of 80 litres
  • Max. intake capacity 310 L/min
  • Suitable for many compressed air tools, such as tyre infl ators,
  blow-out pistols and many more
  • Pressure gauge to regulate the working pressure
  • Two quick couplings allow a rapid tool change
  • Max. working pressure of 10 bar
  • Travel fi xture for easy transport

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HC80V-sch
33700,_    

  20 L ULTRA SILENT DOUBLE CYLINDER
  COMPRESSOR
  • Super silent compressor with a 750 W electric motor
  • Sound level of 54 dB (at 7 m)
  • Up to 80% quieter than other compressors
  • Tank capacity of 20 L
  • Max. working pressure of 10 bar
  • Oil-free and low-maintenance compressor
  • A 200% lifetime compared to standard compressors
  • Intake capacity of 200 L/min
  • Anti-vibration rubber feet for safe storage and a silent working experience
  • Easy tool change thanks to 2 pressure gauges and 1 quick coupling
  • Cable and compressed air hose holder
  • Compact design with 2 tanks, stable wheels and handle
  • Connection to a standard power supply of 230 V

Залиха: 20 денови од нарачка
Код:
26500,_    

  24 L SUPER SILENT DOUBLE CYLINDER
  COMPRESSOR
  • Silent compressor with an 1100 W electric motor
  • Tank capacity of 24 L with an intake capacity of 230 L/min
  • Max. working pressure of 8 bar
  • Oil-free and low-maintenance compressor
  • An anti-vibration rubber foot for safe storage and smooth working
  • 2 pressure gauges and 2 quick couplings allow a rapid tool change
  • Connection to a standard power supply of 230 V
  • Large wheels with a diameter of 175 mm and a handle for easy transport
  • Low noise level of 60 dB(A)*
  *Noise levels may vary depending on distance and location and were measured
  at 25% load and at a distance of 7 metres from the control panel.

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HC25Si-sch
16600,_    

  50 L SUPER SILENT DOUBLE CYLINDER
  COMPRESSOR
  • Silent compressor with a 1500 W electric motor
  • Tank capacity of 50 L with an intake capacity of 300 L/min
  • Max. working pressure of 8 bar
  • Oil-free and low-maintenance compressor
  • An anti-vibration rubber foot for safe storage and smooth working
  • 2 pressure gauges and 2 quick couplings allow a rapid tool change
  • Connection to a standard power supply of 230 V
  • Large wheels with a diameter of 175 mm and a handle for easy transport
  • Low noise level of 60 dB(A)*
  *Noise levels may vary depending on distance and location and were measured
  at 25% load and at a distance of 7 metres from the control panel.

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: HC51Si-sch
21990,_