Мени
Вкупно 14 производи
  Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Залиха: од лагер
Код: 6.7173.8
14790,_    
  Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Залиха: од лагер
Код: 7.7243.6
39900,_    

  Висина на блокот 72mm
  Тежина на блокот 2.3680gr

Залиха: со нарачка
Код: 5.1143.5
13990,_    

  Димензии 247 x 98 x 322 mm
  Тежина 2.155gr

Залиха: со нарачка
Код: 6.7186.66
17890,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.7091.3
1790,_    
Залиха: со нарачка
Код: 7.7031.07
2170,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.1150.11
29990,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 6.7153.11
17890,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 7.7053.0
7370,_    
Залиха: 15 денови од нарачка
Код: 7.7090.0
2790,_