Мени
Вкупно 37 производи

  Изработена од цврст и дебел пластичен материјал

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 7.4011.47
2420,_    

   Должина затворена: 48 cm
  Должина отворена : 82 cm
  Висина отворенаt : 48 cm

  Тежина : 658 g

Залиха: од лагер
Код: 7.4010.82
4990,_    
Залиха: со нарачка
Код: 5.5208.20
2190,_    
Залиха: од лагер
Код: 7.4012
290,_    
Залиха: со нарачка
Код: 7.4013
290,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.6903.15
2170,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.7303.36
4270,_    

  Димензии (д x ш x в) :453 x 61 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.7303.31
3650,_    

  Димензии (д x ш x в) :257 x 51 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.7803.12
1690,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.5903.08М
790,_    
Залиха: со нарачка
Код: 5.5508.18L
1790,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5.5603.14
1550,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5.5603.18
1790,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 5.8003.15
1670,_    

  Димензии (д x ш x в) :305 x 49 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.7703.18
1990,_    
  Димензии (д x ш x в) :278 x 47 x 22 mm
Залиха: од лагер
Код: 5.7703.15
1790,_    

  Димензии (д x ш x в) :282 x 54 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.7803.15
1790,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.7203.20
1920,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.7303.25
2850,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.7403.25
2790,_    

  Димензии (д x ш x в) :340 x 47 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.7403.20
2290,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.5208.18
1920,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.5203.36
3990,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 5.5203.31
3390,_    

  Димензии (д x ш x в) :397 x 51 x 22 mm

Залиха: од лагер
Код: 5.5203.26
2590,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.5503.18L
1790,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.7903.12
1730,_    
Залиха: од лагер
Код: 5.5503.20L
1990,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код:
1990,_