Мени

Под категории

Вкупно 5 производи
Залиха: од лагер
Код: BS-160-vivax
2170,_    
Залиха: од лагер
Код: BS-260-vivax
3890,_    
Залиха: од лагер
Код: bs-211
1980,_    

  - Bluetoot
  - Комплет со бежичен микрофон
  - Вградена батерија за 12ч работа
  - USB влез и друго
  - Далечинско
  - Висина 60cm

Залиха: со нарачка-недефинирано
Код: vivax-500
7670,_