Мени

Под категории

Вкупно 6 производи
  • Изработена од титаниум
  • Во облик на лампа (Marauder 2 )
  • Може да служи како хебла,отварач на тапи , клуч за штрафови
   штрафцигер и друго
    
Залиха: 15 денови од нарачка
Код: OtacleJ1M
1480,_    
  • Титаниум материјал
  • Мини хебла со отварач за тапи и хекс алатка за штрафови и инбуси
  • Клип за прикачување
Залиха: 20 денови од нарачка
Код: Otacle2-mini-ti
1990,_    
  • X-WM03 е трета генерација на Olight магнетни држачи за тактички лампи

  • Пасува на 23mm-26mm дијаметар на тело на лампите.

  • Има три магнети а иста големина и тежина е како предходниот модел X-WM02.

  • Ја дуплира магнетната сила и идеален избор е за ловење.

  • Компатибилен со следните лампи на Olight:  M2R/ Warrior X/ Warrior X Pro/ M2R Pro/ Warrio 3/ Warrior 3s/ Warrior X 3/ Javelot Pro/ Javelot Turbo/ Javelot Pro 2/ Warrior X Turbo.

Залиха: од лагер
Код: X-WM03
1680,_    

  - За полнење на сите видови Olight батериски 
  лампи за магнетен заден крај за полнење
  - Кабелот има USB-A стандарден завршеток кој
  пасува на стандардни полначи за телефони, лаптоп и компјутерски приклучоци
  како и USB приклучоци на батериски банки за струка (Power banks)

Залиха: од лагер
Код: MCC03
1120,_    

  За Olight RWX Warrior X и Javelot Pro
  Магнетен прекинувач е безшумен и има специјално дизајниран магнет за прикачување на телото на лампата.

Залиха: од лагер
Код: RWX
1860,_    

  Филтер зелен за warrior X Turbo батериска лампа
  Дијаметар 63 mm
  Материјал на тело : TPU гума
  Пасува нс сите лампи со дијаметар на глава од 63mm

Залиха: од лагер
Код: turbo-x-green-f
1100,_