Мени
Вкупно 2 производи

  Должина на пилата за сечење 41cm
  Тежина 7,02 кг
  Ширина 0,26 м
  Должина 0,44 m
  Висина 0,28 м

Залиха: од лагер
Код: CSP-41-1.9
8390,_    

  2 ВО 1 БЕНЗИСКИ ТРИМЕР
  • Силен 51.7 cc / двотактен бензиски мотор нуди голема количина снага за
  сите градинрски задачи во домот и градината
  • 450 / 255 mm ширина на сечење за ефективна работа
  • Стоп прекинувач и гас контрола со заклучување за лесно користење
  • Анти вибрациски систем , вклучена прерамка за лесно и конформно користење
  • Автоматско додавање на жицата за косење
  • Подесливи велосипедски рачки за егрономска работа

Залиха: од лагер
Код: BCH5200PB
9890,_