Мени
Вкупно 2 производи
  • супер ефикасно и лесно за користење
  • со метален држач за фиксирање
  • Произведено во Франција
  • производот е оригнал
  • за индустриска примена како и за месарници
Залиха: со нарачка
Код: bobet-y
5990,_    
  • цената е за еден пар
  • лесно менување на прачките без алат
Залиха: од лагер
Код: bobet-rods
950,_