Мени
Вкупно 13 производи

  Димензија:368 x 286 x 6mm. Тежина 373gr

Залиха: со нарачка
Код: 7.4114.3
2370,_    

  Димензија:368 x 286 x 6mm. Тежина 373gr

Залиха: од лагер
Код: 7.4114
2370,_    

  Димензија:292 x 229 x 6mm. Тежина 248gr

Залиха: од лагер
Код: 7.4112.3
1770,_    

  Димензија:292 x 229 x 6mm. Тежина 248gr

Залиха: од лагер
Код: 7.4112
1770,_    

  Димензија:241 x 165 x 6mm. Тежина 184gr

Залиха: од лагер
Код: 7.4110.3
1190,_    

  Димензија:241 x 165 x 6mm. Тежина 184gr

Залиха: од лагер
Код: 7.4110
1190,_    
  • должина 368mm
  • ширина 286mm
  • дебелина 9mm
  • тежина 1021gr
Залиха: од лагер
Код: 7.4128
3990,_    
  • должина 368mm
  • ширина 285mm
  • дебелина 6mm
  • тежина 711gr
Залиха: од лагер
Код: 7.4122.3
2290,_    
  • должина 368mm
  • ширина 285mm
  • дебелина 6mm
  • тежина 726 gr
  • гумени ногалки
Залиха: од лагер
Код: 7.4126
2760,_    
  • должина 368mm
  • ширина 285mm
  • дебелина 6mm
  • тежина 726 gr
  • гумени ногалки
Залиха: од лагер
Код: 7.4126.3
2760,_    
  • должина 292 mm
  • ширина 228 mm
  • дебелина 6mm
  • тежина 544 gr
Залиха: од лагер
Код: 7.4121
1890,_    
  • должина 292 mm
  • ширина 228 mm
  • дебелина 6mm
  • тежина 408 gr
  • гумени ногалки
Залиха: од лагер
Код: 7.4125
2100,_    
  • должина 292 mm
  • ширина 228mm
  • дебелина 6 mm
  • тежина 408 gr
  • гумени ногалки
Залиха: од лагер
Код: 7.4125.3
2100,_