Мени
Вкупно 10 производи

  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr

Залиха: од лагер
Код: 0.6463.T
2170,_    

  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr

Залиха: од лагер
Код: 0.6463
2170,_    
Залиха: од лагер
Код: 0.6461.63
3390,_    
  • Ваша секојдневна алатка
  • 65mm со 7 функции
  • Назабена ножица и Wenger лого
Залиха: од лагер
Код: 0.6423.91
1790,_    

  Не се произведува повеќе
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 19 x 9.5 mm ; тежина 21gr

Залиха: од лагер
Код: 0.6423
1790,_    
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 20 x 12 mm ; тежина 20gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.6421.63
1920,_    
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.6463.7
2170,_    
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.6463.840
2390,_    
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.6463.T2
2170,_    
  Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
Залиха: со нарачка
Код: 0.6463.T5
2170,_