Мени
Вкупно 82 производи
Залиха: од лагер
Код: C.3608.4
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3608.4
80,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3603.3front
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3603.4black
80,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8903.9
290,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8303,4
110,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8503.4
110,_    
Залиха: од лагер
Код: C.2730.C3
270,_    
Залиха: од лагер
Код: C.2730.C4
230,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6900.2
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6900.7
80,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6500.3
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6500.4
80,_    
  Напон:3V ;Дијаметар:12,5mm ; висина:2,5mm
Залиха: со нарачка
Код: A.3747
120,_    
  За Classic модели со сијалица.Напон 1.55V ;дијаметар 11,6mm ;висина 3mm
Залиха: со нарачка
Код: A.6347
140,_    
  Напон:3V ;дијаметар 10mm ,висина 2,5mm
Залиха: од лагер
Код: A.6247
120,_    
Залиха: од лагер
Код: A.6427
570,_    
  Најголем број од Victorinox алатките со целидор рачка имаат отвор за шпенагла
Залиха: од лагер
Код: A.3645
10,_    
Залиха: од лагер
Код: A.7235
120,_    
  димензија: должина 27mm
Залиха: од лагер
Код: A.3643
150,_    
  димензија: должина 45,5mm
Залиха: од лагер
Код: A.6141
30,_    
  димензија: 51mm
Залиха: од лагер
Код: A.3641
30,_    
  Димензија : должина 50mm
Залиха: од лагер
Код: A.6144.0
100,_    
  димензија: должина 71mm
Залиха: од лагер
Код: A.3644
150,_    
  Димензија: должина 70mm
Залиха: од лагер
Код: A.6444
155,_    
  Димензија : должина 36mm ,пластичниот дел е закосен
Залиха: од лагер
Код: А.3742
85,_    
  димензија : должина 46mm, пластичниот дел е закосен
Залиха: од лагер
Код: A.3642
85,_    
  димензија: должина 45,5мм ,рамен пластичен дел
Залиха: од лагер
Код: А.6142
85,_    
  Промената е бесплатна
Залиха: од лагер
Код: А.3757
80,_    
  Промената е бесплатна
Залиха: од лагер
Код: А.6257
80,_    
  димензија F 12mm
Залиха: од лагер
Код: A.3640
20,_    
  димензија: F 10mm
Залиха: од лагер
Код: А.6140
20,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6200.3
90,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6200.4
60,_    
Залиха: од лагер
Код: C.2600.3
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.2300.4
80,_    
Залиха: со нарачка
Код: C.2600.3
70,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3600.3
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3600.4
80,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8300.4
110,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8330.C2
200,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8334.C2
200,_    
Залиха: од лагер
Код: C.8334.C7
200,_    
Залиха: од лагер
Код: C.9530.C4
250,_    

  -без механизмот за пенкало

Залиха: од лагер
Код: C.6300.T4
60,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6400.4
60,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6400.3
100,_    

  За ножеви должина 91/84/85/111/130mm

Залиха: од лагер
Код: A.3642.1.1
85,_    

  За ножеви должина 91/84/85/111/130mm

Залиха: од лагер
Код: A.3642.3.10
85,_    

  За ножеви должина 91/84/85/111/130mm

Залиха: од лагер
Код: A.3642.2.1
85,_    

  За ножеви должина 91/84/85/111/130mm

Залиха: од лагер
Код: A.3642.4.10
85,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6142.1.10
85,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6142.3.10
85,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6142.2.10
85,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6142.4.10
85,_    

  За ножеви должина 84/85/91/111/130мм

Залиха: од лагер
Код: A.3641.1.10
30,_    

  За ножеви должина 84/85/91/111/130мм

Залиха: од лагер
Код: A.3641.3.10
30,_    

  За ножеви должина 84/85/91/111/130мм

Залиха: од лагер
Код: A.3641.2.10
30,_    

  За ножеви должина 84/85/91/111/130мм

Залиха: од лагер
Код: A.3641.4.10
30,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6141.1.1
30,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6141.3.10
30,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6141.2.10
30,_    

  За алатки должина 58/65/74mm

Залиха: од лагер
Код: A.6141.4.10
30,_    
Залиха: од лагер
Код: 4.1330.B1
1560,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3602.3.10
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3602.4.10
80,_    
Залиха: со нарачка
Код: C.3604.3.10
120,_    
Залиха: од лагер
Код: C.3604.4.10
80,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6203.3.10
90,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6203.4.10
60,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6208.3.10
90,_    
Залиха: од лагер
Код: C.6208.4.10
60,_