Мени
Вкупно 22 производи
  • димензија 264*45*68mm
  • слот за острење ножици
  • карбиден дел за грубо и керамички дел за фино острење
  • подесување на агол од 14 до 24 степени
  • основа со гумен материјал за спречување на лизгање
Залиха: од лагер
Код: 023RO
1190,_    
  • Димензија 209*76*132mm
  • Само подеслив агол на острење преку вградена пружина од 22 до 45 степени
  • Голема и егрономска рачка за држење
  • За грубо острење и за фино острење.Врвот на ножот надоле за грубо острење и врвот нагоре за фино
  • Силоконска основа за спречување на лизгање
Залиха: од лагер
Код: V022rm
1100,_    
  • Димензија 95*55*93
  • За назабени и мазни сечила
  • Само подеслив агол на острење преку вградена пружина од 15 до 45 степени
  • Ефикасно острење и со 3 до 4 поминувања на ножот
  • За грубо острење и за фино острење.Врвот на ножот надоле за грубо острење и врвот нагоре за фино
  • Силоконска основа за спречување на лизгање
Залиха: од лагер
Код: V011rm
690,_    
  • Димензија 210*50*70mm
  • Погодно за мазни и назабени сечила
  • Слот за острење ножици
  • Три нивоа на острење Дијамантски за грубо , карбидно за средно и керамичко за фино острење
  • Индустриски супер карбиден дел за долго користење
  • Силиконска основа против лизгање
Залиха: од лагер
Код: 33R-rm
995,_    

  - Димензија 108*59*43mm
  - Дијамантска и карбидно ролна за острење
  - Основа со вакумско прилепување
  - мало и лесно за употреба

Залиха: од лагер
Код: rm005
895,_    

  - Димензија 218*42*83 mm
  - За две нивоа на острење , карбидно и керамичко
  - Со посебни слотови за  Азиски и Европски ножеви
  - Гумирано постоље

Залиха: од лагер
Код: RM010
1390,_    

  - Димензија 75*24*59 mm
  - Мала димензија , погодно за употреба на терен
  - Два слота за острење V облик

Залиха: од лагер
Код: 004RO
450,_    

  - Димензија 60*60*60mm
  - V облик челично
  - Вакумско постоље за стабилност
  - Мало и лесно за складирање

Залиха: од лагер
Код: 037RM
470,_    

  - Димензија 218*95*53 mm
  - Воден камен за острење со две гранулации

Залиха: од лагер
Код: 018RW
2990,_    

  - Димензија 185*65*32mm 
  - 240 гранулација за екстра брзо симнување на материајал
  - 800 гранулација за средно ниво на острење на ножеви
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: 003RW
1590,_    

  - Димензија 185*65*32mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: RW214
1790,_    

  - Димензија 185*65*32mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: RW231
2690,_    

  - Димензија 185*65*32mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење
   

Залиха: од лагер
Код: RW002
2890,_    

  - Димензија  209*82*32 mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: RW001
2990,_    

  - Димензија 209*82*32mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: RW212-B
2990,_    

  - Димензија 209*82*32 mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: 252-B-RW
3590,_    

  - Димензија 209*82*32 mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат
  - Стабилно постоље за користење

Залиха: од лагер
Код: 001-B-RW
3890,_    

  - Димензија 180*60*30 mm 
  - Воден камен за острење на ножеви и алат

Залиха: од лагер
Код: 08RWJ
1790,_    
Залиха: од лагер
Код: 011RW
990,_    
Залиха: од лагер
Код: 010RR
2390,_    

  - Димензија 200*135*90 mm
  - Две гранулации од 600 и 1000 грит за фино острење
  - Дијамантско острило со подесен агол за брзо и прецизно острење
  - Погодно за метални и керамички ножеви
  - 100-240V , 12W

Залиха: од лагер
Код: 005RE
2990,_    

  - Димензија 280*90*90mm
  - Тростепено острење за грубо , фино и полирање
  - Дијамантски материјал за ефикасно острење
  - Специјален дизајн на слотовите спречувааат гребење на ножот
  - Погодно за метални и керамички ножеви
  - 220-240V , 18W

Залиха: од лагер
Код: 024RE
3990,_