Мени

Под категории

Вкупно 2 производи

  - Специјално дизајниран за простории со домашни миленици
  - Погоден за површини од 40м2
  - Ниско ниво на бучава 24dB
  - Гаранција 24 месеци

Залиха: со нарачка
Код: Levoit-core-p350
8690,_

  - Универзален прочистувач за мали и средно големи простории
  - Погоден за дневни соби,канцеларии,кујна или спална
  - Трослоен филтер: Предфилтер , ХЕПА филтер и карбон филтер
  - VortexAir технологија со 360степен проток на воздух
  - Прочистува 99,97% од честици големина и од 0,3микрони

Залиха: 20 денови од нарачка
Код: Levoit-core-300
7900,_