Мени
Вкупно 2 производи

    димензии(д х ш x в):60  x 13 mm , тежина 45gr
    32GB со USB за компјутер  и C порт за мобилен 

Залиха: од лагер
Код: 4.6366.TG32
3660,_
    димензии(д х ш x в):60 x __ x 13 mm , тежина 45gr
Залиха: со нарачка
Код: 4.6366.TG16
3390,_