Мени
Вкупно 11 производи

  Димензии: дијаметар 43mm , висина 13,6mm , нето тежина  133gr
  Материјал на ремен: Природна гума
  Дополнителен НАТО ремен

  Единствен часовник сертифициран да издржи 130 хомологациски тестови на издржливост

Залиха: од лагер
Код: 241682.1
26700,_    33400ден.

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина 13 mm , нето тежина  133 gr
  Материјал на ремен: Гума природна
  Материјал на куќиште:Stainless steel

  Единствен Швајцарски часовник сертифициран да издржи 130 хомологациски тестови на издржливост

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241688.1
33400,_    

  Димензии: дијаметар 45mm , висина 13,6 mm , нето тежина  126gr
  Материјал на ремен: Текстил
  Материјал на куќиште: Титаниум
  Единствен Швајцарски часовник сертифициран да издржи 130 хомологациски тестови на издржливост

Залиха: од лагер
Код: 241813
39190,_    48990ден.

  Димензии: дијаметар 37mm , висина 12,4mm , нето тежина  65,5gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: од лагер
Код: 241954
27800,_    34800ден.


  Димензии: дијаметар 37mm , висина 12,4mm , нето тежина  73gr
  Материјал на ремен: Текстил паракорд

Залиха: од лагер
Код: 241955
28900,_    36200ден.

  Димензии: дијаметар mm , висина 13 mm , нето тежина  110 gr
  Материјал на ремен: Дрвен материјал
  Швајцарски механички механизам видлив преку прозирна задна страна на часовникот

Залиха: со нарачка
Код: 241834
51990,_    

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина mm , нето тежина  201gr
  Материјал на ремен: 
  Швајцарски механички механизам видлив преку прозирна задна страна на часовникот

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241835
54990,_    

  Димензии: дијаметар 43mm , висина mm , нето тежина 201 gr
  Материјал на ремен: 

  Швајцарски механички механизам видлив преку прозирна задна страна на часовникот

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241837
54990,_    

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина 13 mm , нето тежина 98,4 gr
  Материјал на ремен: Текстил
  Материјал на куќиште: Carbon

  Единствен Швајцарски часовник сертифициран да издржи 130 хомологациски тестови на издржливост

Залиха: со нарачка
Код: 241859
51990,_    

  Димензии: дијаметар 43 mm , висина 13 mm , нето тежина  98,4 gr
  Материјал на ремен:  Текстил
  Материјал на куќиште: Carbon

  Единствен Швајцарски часовник сертифициран да издржи 130 хомологациски тестови на издржливост

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241860
51990,_    

  Димензии: дијаметар 43mm , висина 13,6mm , нето тежина  102gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: со нарачка
Код: 241866.1
73800,_