Мени
Вкупно 7 производи

    Големина (Ш*В*Д) приближно 29 x 30 x 12 cm

Залиха: од лагер
Код: 2449-de
8450,_    

    Големина (Ш*В*Д) приближно 29 x 30 x 12 cm

Залиха: од лагер
Код: 2498-de
8550,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: woodland-9456
4900,_    

    димензии: 360x320x120 ,  2 прегради, 2 џеба, преграда за мобилен, 2 рачки

Залиха: со нарачка
Код: 010 1001K
6400,_    

    димензија 400x300x100 ,2 прегради, преграда за лаптоп,дел за мобилен,пенкала и картици, 4 џеба, две рачки плус ремен за раме

Залиха: со нарачка
Код: 010 1013
7560,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: tasna 2426
3490,_    
Залиха: 60 денови од нарачка
Код:
4900,_