Мени
Вкупно 21 производи

  Димензии: дијаметар 28mm , висина mm , нето тежина  gr
  Материјал на ремен: 
   

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241839
26990,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина mm , нето тежина  67gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241840
26990,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина mm , нето тежина  67,2gr
  Материјал на ремен: 

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241841
29990,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина mm , нето тежина  67gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241842
29990,_    

  Димензии: дијаметар 40mm , висина 8.9mm , нето тежина  75gr
  Материјал на ремен: Кожа
  Прозирен прозорец на задната страна со видлив механизам
  42 часа резерва на снага од механизмот
  Супер луминова на точките за лесно читање

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241869
39400,_    

  Димензии: дијаметар 40mm , висина 8.9mm , нето тежина  75gr
  Материјал на ремен: Кожа
  Прозирен прозорец на задната страна со видлив механизам
  42 часа резерва на снага од механизмот
  Супер луминова на точките и стрелките за лесно читање

Залиха: со нарачка
Код: 241871
39400,_    

  Димензии: дијаметар 40mm , висина 8.9mm , нето тежина  148gr
  Материјал на ремен: Челик нерѓосувачки
  Прозирен прозорец на задната страна со видлив механизам
  42 часа резерва на снага од механизмот
  Супер луминова на точките и стрелките за лесно читање

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241874
45790,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина 8,1mm , нето тежина  67gr
  Материјал на ремен: Челик нерѓосувачки

  Единаесет беспрекорни Сваровски кристали
   

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241875
29990,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина 8,1mm , нето тежина  67gr
  Материјал на ремен:  Челик нерѓосувачки
  Еднинаесет беспрекорни Сваровски кристали

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241877
33200,_    

  Димензии: дијаметар 28mm , висина 8,1mm , нето тежина  43,4gr
  Материјал на ремен: Метална мрежа
  Еднинаесет беспрекорни Сваровски кристали

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241879
33200,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241904
27000,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241904.1
30000,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241905
27000,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241906
27000,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241907
27000,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241908
29990,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241909
29990,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241910.1
33200,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241911
33200,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241912
33200,_    
Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241913
33200,_