Мени
Вкупно 16 производи

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина 11,3 mm , нето тежина  64,7 gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: од лагер
Код: 241848
19190,_    23990ден.

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина mm , нето тежина  147 gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: од лагер
Код: 241855
26500,_    33200ден.

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина 11,9 mm , нето тежина  95.4 gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: од лагер
Код: 241900
26500,_    33200ден.

  Димензии: дијаметар 41mm , висина 11mm , нето тежина  154gr
  Материјал на ремен: Челичен

Залиха: од лагер
Код: 241902
31400,_    39300ден.

  Димензии: дијаметар 42mm  , нето тежина  95,1gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: од лагер
Код: 241926.1
30500,_    38200ден.

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина 11,3 mm , нето тежина  64,7 gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: со нарачка
Код: 241846
23990,_    

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина mm , нето тежина  gr
  Материјал на ремен: 

Залиха: со нарачка
Код: 241849
26990,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , висина mm , нето тежина  125 gr
  Материјал на ремен:  Stainless steel

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241851
26990,_    

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина 11,9 mm , нето тежина 82,5 gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241852
29990,_    

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина 12 mm , нето тежина  82,5 gr
  Материјал на ремен: Кожа 

Залиха: 30 денови од нарачка
Код:
29990,_    

  Димензии: дијаметар 42 mm , висина mm , нето тежина 147 gr
  Материјал на ремен:  Stainless steel

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241857
32200,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , 11 висина mm , нето тежина  94gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241889
33200,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , висина 11mm , нето тежина 154 gr
  Материјал на ремен:  Stainless steel

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241890
39300,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , висина 11 mm , нето тежина 94 gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241891
33200,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , висина 11 mm , нето тежина  94gr
  Материјал на ремен: Природна гума

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241893
31300,_    

  Димензии: дијаметар 42mm , висина 11,3mm , нето тежина  77gr
  Материјал на ремен: 

Залиха: 30 денови од нарачка
Код: 241897
28300,_