Мени
Вкупно 4 производи

  Димензии: дијаметар 42mm , висина mm , нето тежина  92,5gr
  Материјал на ремен: Текстил

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241820
56700,_

  Димензии: дијаметар 42mm , висина mm , нето тежина  165gr
  Материјал на ремен: Stainless steel

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241740
65290,_

  Димензии: дијаметар 42mm , висина mm , нето тежина  89,5gr
  Материјал на ремен: Текстил

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241720
56700,_

  Димензии: дијаметар 42mm , висина mm , нето тежина  89,5gr
  Материјал на ремен: Кожа

Залиха: 60 денови од нарачка
Код: 241507
53900,_