Мени
Вкупно 12 производи
Залиха: од лагер
Код: F-715SG
830,_
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: EL-501X
440,_
    • Power source: LR44 x 1 (EL-W531X) R03(AAA) x 1 (EL-W531XH) Twin Power (Solar cell & LR44 x 1) (EL-W531XG) • Dimensions: 80(W) x 168(D) x 14(H) mm 3-5/32" x 6-5/8" x 9/16" • Weight: Approx. 99 g (EL-W531X) 106 g (EL-W531XH) 100 g (E
Залиха: со нарачка
Код: EL-W531XH
1080,_
Залиха: од лагер
Код: kenko82ESPblue
230,_
Залиха: од лагер
Код: kenko82esp
230,_
Залиха: 70 денови од нарачка
Код: ELW506XSLC
1350,_
Залиха: 70 денови од нарачка
Код: ELW531XHSLC
1000,_
Залиха: 70 денови од нарачка
Код: EL531XHWHC
660,_
    12ЛЦД бројки , во две бои , зелена , негативни во црвена , брзина 3,5линии , црно црвен рибон ,хартија 57мм , напојување 220в
    димензии 230х300х75 , теж
Залиха: Испорака 1 ден од нарачка
Код:
6600,_
    12ЛЦД бројки , брзина 2,4линии,(црно-црвена) , инцроллер IR40T , hartija 57mm , напојување 220В
    Димензии 21х278х64мм , тежина 800гр
Залиха: Испорака 1 ден од нарачка
Код:
3890,_