Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни класични
Вкупно 60 артикли во делот: Домашни класични.    Прикажана страна бр: 2  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
прва предходна    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm, зелен     повеќе»
код: 6.7836.L114
димензии : 218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Главен нож,права широка 20цм оштрица, fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2063.20

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1940,_ден.
Последна промена: 12.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, зелена рачка     повеќе»
код: 6.7606.L114
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 10cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.7703
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 10cm, розева рачка     повеќе»
код: 6.7706.L115
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 10cm, зелена рачка     повеќе»
код: 6.7706.L114
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, црна рачка     повеќе»
код: 6.7733
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Santoku Главен нож,нормална оштрица 17cm,блистер пакување     повеќе»
код: 6.8503.17B
димензии:298 x 46 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1630,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за зеленчук и кобасици,назабена оштрица 11cm,розева рачка     повеќе»
код: 6.7836.L115
димензии:218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Santoku нож,нажлебена оштрица ,17cm ,блистер пакување, жолта рачка    повеќе»
код: 6.8526.17L8
димензии: 300 x 50 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Santoku нож,нажлебена оштрица ,17cm ,блистер пакување, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.8526.17L9
димензии: 300 x 50 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Santoku нож,нажлебена оштрица ,17cm ,блистер пакување, зелена рачка     повеќе»
код: 6.8526.17L4
димензии: 300 x 50 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за тенко сечење,нажлебена оштрица 25cm ,црна рачка     повеќе»
код: 6.8223.25
опција во поклон кутија
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2240,_ден.
Последна промена: 27.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 25cm,црна рачка    повеќе»
код: 6.8003.25
димензии:388 x 58 x 20 mm , опција во поклон кутија
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,нажлебена оштрица 20cm,црна рачка    повеќе»
код: 6.8083.20
опција во кутија за поклон
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2480,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Готвачки нож,екстра широка оштрица 20cm,црна рачка     повеќе»
код: 6.8063.20
Опција поклон кутија, рачка фиброкс
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1950,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,нажлебена оштрица 25cm, црна рачка    повеќе»
код: 6.8023.25
Опција во кутија за поклон
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2640,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19cm, жолта рачка,блистер пакување    повеќе»
код: 6.8006.19L8B
димензии:315 x 44 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19cm, розева рачка,блистер пакување    повеќе»
код: 6.8006.19L5B
димензии:315 x 44 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19cm, зелена рачка,блистер пакување     повеќе»
код: 6.8006.19L4
димензии:315 x 44 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      

прва предходна    следна     последна

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
Вистински алатки за секоја кујна , за полесно и попрактично готвење.Сечилата на victorinox кујнските ножеви остануваат оштри и при интензивно користење.Овие високо квалитетни прозиводи имаат Life Time гаранција на целиот материјал и фабричката изработка

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com