Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални Swibo
Вкупно 63 артикли во делот: Професионални Swibo.    Прикажана страна бр: 2  од вкупно 4   
     Производи по страна           во колони
прва предходна    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено тесно сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8408.16
Димензии (д x ш x в) : 280 x 24 x 38 mm, тежина 113gr
Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 16.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, флексибилна тесна оштрица 13cm    повеќе»
код: 5.8409.13
Димензии (д x ш x в) :255 x 23 x 38 mm , тежина 95gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 960,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, флексибилна тесна оштрица 16cm    повеќе»
код: 5.8409.16
Димензии (д x ш x в) : 275 x 23 x 38 mm , тежина 100gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 980,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.8411.18
Димензии (д x ш x в) :308 x 23 x 38 mm , тежина 140gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1340,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 25cm    повеќе»
код: 5.8411.25
Димензии (д x ш x в) :380 x 23 x 40 mm , тежина 160gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1810,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking, стандардна оштрица 13cm     повеќе»
код: 5.8412.13
Димензии (д x ш x в) :256 x 23 x 36 mm ,тежина 116gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1075,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking, стандардна оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.8412.15
Димензии (д x ш x в) :271 x 23 x 36 mm , тежина 121gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1170,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking, стандардна оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.8412.18
Димензии (д x ш x в) : 305 x 24 x 37 mm , тежина 130gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1320,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking, стандардна оштрица 21cm    повеќе»
код: 5.8412.21
Димензии (д x ш x в) : 337 x 24 x 37 mm , тежина 141gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1610,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска , стандардна оштрица флексибилна 15cm    повеќе»
код: 5.8419.15
Димензии (д x ш x в) : 270 x 21 x 36 mm , тежина 104gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1170,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 14cm     повеќе»
код: 5.8421.14
Димензии (д x ш x в) : 266 x 22 x 38 mm, тежина 137gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1350,_ден.
Последна промена: 1.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Месарски нош оштрица 17cm    повеќе»
код: 5.8426.17
Димензии (д x ш x в) : 307 x 21 x 38 mm , тежина 138gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нош оштрица 21cm    повеќе»
код: 5.8426.21
Димензии (д x ш x в) : 338 x 21 x 38 mm , тежина 145gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1650,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нош оштрица 24cm    повеќе»
код: 5.8426.24
Димензии (д x ш x в) :377 x 22 x 40 mm , тежина 152gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1745,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.8427.18
Димензии (д x ш x в) :296 x 28 x 38 mm , тежина 150gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1590,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа оштрица 13cm    повеќе»
код: 5.8429.13
Димензии (д x ш x в) : 265 x 24 x 38 mm , тежина 127gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1330,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож бирач,оштрица 21cm     повеќе»
код: 5.8431.21
Димензии (д x ш x в) :333 x 24 x 30 mm , тежина 188gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1620,_ден.
Последна промена: 24.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 24cm     повеќе»
код: 5.8431.24
Димензии (д x ш x в) :360 x 24 x 46 mm , тежина 202gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1650,_ден.
Последна промена: 24.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож бирач,оштрица 26cm     повеќе»
код: 5.8431.26
Димензии (д x ш x в) : 385 x 24 x 52 mm , тежина 228
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож бирач,оштрица 31cm     повеќе»
код: 5.8431.31
Димензии (д x ш x в) : 440 x 30 x 52 mm , тежина 249gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2500,_ден.
Последна промена: 28.10.2016
      

прва предходна    следна     последна

Корпата е празна

ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com