Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Резервни делови
Вкупно 32 артикли во делот: Резервни делови.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Батерија CR1225 ,3V,Lithium за Алтимер и LED SAOK     повеќе»
код: A.3747
Напон:3V ;Дијаметар:12,5mm ; висина:2,5mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 120,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Батерија 389 за Classic, 1.55V ,SR1130W(SR54)     повеќе»
код: A.6347
За Classic модели со сијалица.Напон 1.55V ;дијаметар 11,6mm ;висина 3mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 140,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Батерија 3V , CR1025 Litium,за SwissCard Lite     повеќе»
код: A.6247
Напон:3V ;дијаметар 10mm ,висина 2,5mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 120,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Шпенагла     повеќе»
код: A.3645
Најголем број од Victorinox алатките со целидор рачка имаат отвор за шпенагла
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 10,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Штрафцигер 2mm (за SwissCard)     повеќе»
код: A.7235

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 90,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Мини штрафцигер     повеќе»
код: A.3643
димензија: должина 27mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 95,_ден.
Последна промена: 31.12.2015
      


 зголеми  спореди
  Чепкалка мала    повеќе»
код: A.6141
димензија: должина 45,5mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 30,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Чепкалка голема    повеќе»
код: A.3641
димензија: 51mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 30,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Мина за пишување кратка     повеќе»
код: A.6144.0
Димензија : должина 50mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 100,_ден.
Последна промена: 1.1.2016
      


 зголеми  спореди
  Мина за пишување голема    повеќе»
код: A.3644
димензија: должина 71mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 140,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Мина за пишување за SwissCard    повеќе»
код: A.6444
Димензија: должина 70mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 155,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Кратка пинцета    повеќе»
код: А.3742
Димензија : должина 36mm ,пластичниот дел е закосен
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 85,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Пинцета голема (Swiss Army 91mm,111mm,130mm,85mm)     повеќе»
код: A.3642
димензија : должина 46mm, пластичниот дел е закосен
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 85,_ден.
Последна промена: 18.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Пинцета мала (SwissClassic)    повеќе»
код: А.6142
димензија: должина 45,5мм ,рамен пластичен дел
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 85,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Пружина за ножици голема    повеќе»
код: А.3757
Промената е бесплатна
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 40,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Пружина за ножици мали     повеќе»
код: А.6257
Промената е бесплатна
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 40,_ден.
Последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Привезок прстен голем    повеќе»
код: A.3640
димензија F 12mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 20,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Привезок , прстен мал     повеќе»
код: А.6140
димензија: F 10mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 20,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.7.2015
      


 зголеми  спореди
  Рачка предна 58mm црвена     повеќе»
код: C.6200.3

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 90,_ден.
Последна промена: 12.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Рачки за 84mm предна црвена     повеќе»
код: C.2600.3

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 120,_ден.
Последна промена: 18.5.2016
      

    следна     последна

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com