Domnet - Паметни табли
Sangean WR-7 Zippo запалки Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 3.640ден. 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Паметни табли > > Паметни табли
Вкупно 6 артикли во делот: Паметни табли.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRARED 80IR6AP,за 6 симултани корисници,дијагонала 203cm(80inc), (16:10),метална мат бела површина     повеќе»
код: LIWB80IR6AP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 3 корисници истовремени во multi touch mode,INFRARED technology - вклучено со две пасивни пенкала без потреба од батерија,магнетна мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 56900,_ден.
Последна промена: 5.12.2019
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  капацитивна LIWB81CC10S ,за 10 симултани корисници, дијагонала 206cm(81,3inc) (4:3), 4x10W RMS звучници, 2xUSB, Internal Flash memory 8Gb     повеќе»
код: LIWB81CC10S
НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА.10 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 5 корисници може да работат истовремено во multi-touch mode,CAPACITIVE technology - 2 пасивни пенкала во комплет со таблата без потреба од батерии,звучници интегрирани 4x10W RMS (total 40W RMS) sound system, 2xUSB ports, 8 GB embedded flash memory, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 18.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  ELECTROMAGNETIC,LUXI EM PLUS 83,за двајца симултани корисници,дијагонала 210cm(83inc), (4:3)     повеќе»
код: LIWB83EMP
ELECTROMAGNETIC technology -вклучени две активни пенкала,нема потреба од батерија,Teach Infinity софтвер вклучен
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  ELECTROMAGNETIC LUXI EM PLUS 89,за двајца симултани корисници,дијагонала 226cm(89inc), (16:10)     повеќе»
код: LIWB89EMP
ELECTROMAGNETIC technology -вклучени две активни пенкала,нема потреба од батерија,Teach Infinity софтвер вклучен
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRADER IR886AP,за 6 симултани корисници,дијагонала 223cm(88inc), (16:10),метална мат бела површина     повеќе»
код: LIWB88IR6AP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode, 3 корисници истовремени во multi touch mode,INFRARED technology - вклучено со две пасивни пенкала без потреба од батерија,магнетна мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      


 зголеми  спореди
Паметна табла  INFRARED 80IR6APIP,за 6 симултани корисници,дијагонала 203cm (80inc), (4:3),мат бела површина,метална магнетна основа,паметен држач за пенкала     повеќе»
код: LIWB80IR6APIP
6 корисници може да работат истовремено во single touch mode , 3 корисници во multi touch mode, INFRARED technology, паметно постоље за пенкала (3 различни бои на пенкала плус едно за бришење , све вкупно 2 вакви сета на пенкала, без потреба од батерии, метална мат бела површина за пишување, Teach Infinity software вклучено
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 14.11.2014
      

        

Корпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk