Domnet - Домашни класични
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни класични
Вкупно 60 артикли во делот: Домашни класични.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за сирење и кобасици 11cm, црвена рачка    повеќе»
код: 6.7861

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 270,_ден.
Последна промена: последна промена: 5.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Santoku Главен нож,нажлебена оштрица 17cm,црвен,во кутија    повеќе»
код: 6.8521.17G

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2290,_ден.
Последна промена: последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување 6cm црна рачка    повеќе»
код: 6.7503

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,оштрица 19cm, портокалова рачка,блистер пакување     повеќе»
код: 6.8006.19L9B
димензии:315 x 44 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1520,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7736.L9
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7736.L8
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7636.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 8cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7636.L118
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, розева рачка     повеќе»
код: 6.7736.L5
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, зелена рачка     повеќе»
код: 6.7736.L4
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, жолта рачка     повеќе»
код: 6.7606.L118
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm, розева рачка     повеќе»
код: 6.7636.L115
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm,зелена рачка     повеќе»
код: 6.7636.L114
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 8cm,црвена рачка     повеќе»
код: 6.7631
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење центрирана оштрица 10cm,жолта рачка     повеќе»
код: 6.7706.L118

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети,оштрица 20cm, fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.20
димензии 338 x 35 x 19 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1240,_ден.
Последна промена: 27.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење зеленчук и кобасица ,11cm назабена оштрица, сина рачка     повеќе»
код: 6.7832

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење центрирана оштрица од 10cm , портокалова рачка     повеќе»
код: 6.7706.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење 8cm оштрица боја розе     повеќе»
код: 6.7606.L115

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 175,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење назабена оштрица 10cm боја црвена     повеќе»
код: 6.7731
димензија : 211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 245,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      

    следна     последна

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
Вистински алатки за секоја кујна , за полесно и попрактично готвење.Сечилата на victorinox кујнските ножеви остануваат оштри и при интензивно користење.Овие високо квалитетни прозиводи имаат Life Time гаранција на целиот материјал и фабричката изработка

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com