Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Отпорни нараквици за сечење
Вкупно 8 артикли во делот: Отпорни нараквици за сечење.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, поголема (портокалова ознака)     повеќе»
код: 7.9038.XL
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1560,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, голема (сина ознака)     повеќе»
код: 7.9038.L
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1560,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, средна (црвена ознака)     повеќе»
код: 7.9038.M
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1560,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна ,Soft-CUT DYNEEMA, мала (бела ознака)     повеќе»
код: 7.9038.S
100% од Дијамантски конец.Со висока отпорност но лесна
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1560,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, S мала (бела ознака)     повеќе»
код: 7.9036.S

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 960,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, средна (црвена ознака)     повеќе»
код: 7.9036.M
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 960,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна од сечење,Soft-CUT, голема (сина ознака)     повеќе»
код: 7.9036.L
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,05mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 960,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Нараквица заштитна од сечење,Heavy-CUT, голема (сина ознака)     повеќе»
код: 7.9037.L
Заштитна нараквица се продава поеднинечно.Може да се носи на лева или денса рака.Направена од Brinix 0,08mm, A8C , polyester и нерѓосувачки челик.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1540,_ден.
Последна промена: 13.3.2018
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com