Резервни делови
КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
Вистински алатки за секоја кујна , за полесно и попрактично готвење.Сечилата на victorinox кујнските ножеви остануваат оштри и при интензивно користење.Овие високо квалитетни прозиводи имаат Life Time гаранција на целиот материјал и фабричката изработка


Вкупно 67 артикли: Домашни класични.    страна: 1  од вкупно 4   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Santoku главен нож нажлебен 17cm, црн
код: 6.8523.17B

 од лагер
Цена : 2200 ден.

Нож за сирење и кобасици 11cm, црвена рачка
код: 6.7861

 од лагер
Цена : 270 ден.


Нож за сечење,оштрица 19cm, портокалова рачка,блистер пакување
код: 6.8006.19L9B
димензии:315 x 44 x 18 mm
 до 1 ден од нарачка
Цена : 1550 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка
код: 6.7736.L9
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, жолта рачка
код: 6.7736.L8
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, портокалова рачка
код: 6.7636.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 8cm, жолта рачка
код: 6.7636.L118
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, розева рачка
код: 6.7736.L5
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

Нож за сечење,центрирана назабена оштрица 10cm, зелена рачка
код: 6.7736.L4
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

Нож за сечење,центрирана оштрица 8cm, жолта рачка
код: 6.7606.L118
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење назабена оштрица 8cm, розева рачка
код: 6.7636.L115
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење назабена оштрица 8cm,зелена рачка
код: 6.7636.L114
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење назабена оштрица 8cm,црвена рачка
код: 6.7631
димензии:188 x 20 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 175 ден.


Нож за филети,оштрица 20cm, fibrox црна рачка
код: 5.3703.20
димензии 338 x 35 x 19 mm
 од лагер
Цена : 1240 ден.


Нож за сечење центрирана оштрица од 10cm , портокалова рачка
код: 6.7706.L119
димензии:211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

Нож за сечење 8cm оштрица боја розе
код: 6.7606.L115

 од лагер
Цена : 175 ден.

Нож за сечење назабена оштрица 10cm боја црвена
код: 6.7731
димензија : 211 x 21.3 x 10.6 mm
 од лагер
Цена : 245 ден.

    следна     последна

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.