Резервни делови


Вкупно 15 артикли: Професионални за готвачи и шефови.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Главен нож назабен 22cm Fibrox црна рачка
код: 5.2033.22

 од лагер
Цена : 1960 ден.

Главен нож,права широка 20цм оштрица, fibrox црна рачка
код: 5.2063.20
Тежина 191 gr
 од лагер
Цена : 1990 ден.

Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,600gr
код: 5.4003.19
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
 од лагер
Цена : 4720 ден.

Нож за месо и зеленчук,15cm оштрица,fibrox црвена рачка
код: 5.2001.15

 со нарачка
Цена : 1100 ден.

Нож за тесто,оштрица 26cm,fibrox црна рачка
код: 5.2933.26

 од лагер
Цена : 1780 ден.

Нож за месо и зеленчук,оштрица 19cm,Fibrox црвена рачка
код: 5.2001.19

 50 денови од нарачка
Цена : 1440 ден.

Нож за месо и зеленчук,оштрица 15cm,Fibrox жолта рачка
код: 5.2008.15

 1 денови од нарачка
Цена : 1100 ден.

Нож за леб оштрица 21cm ,Fibrox црна рачка
код: 5.2533.21
Димензии (д x ш x в) : 349 x 38 x 19 mm
 од лагер
Цена : 1330 ден.

Кинески готвачки сатар Fibrox црна рачка
код: 5.4063.18
Должина на сечило 18cm. тежина 275 gr
 од лагер
Цена : 2660 ден.

Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,320gr
код: 5.4003.18
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
 со нарачка
Цена : 2690 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm,Fibrox зелена рачка
код: 5.3704.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm Fibrox жолта рачка
код: 5.3708.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 20cm,Fibrox црна рачка
код: 5.3703.20
Димензии (д x ш x в) : 338 x 35 x 19 mm
 од лагер
Цена : 1290 ден.

Нож за филети флексибилна оштрица 18cm, Fibrox црна рачка
код: 5.3703.18

 30 денови од нарачка
Цена : 1180 ден.

Филети нож флексибилна оштрица 20cm Fibrox црна рачка
код: 5.3763.20
Димензии (д x ш x в) : 340 x 35 x 18 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1200 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.