Резервни делови


Вкупно 11 прикажани артикли: Evolution SwissArmy 85mm со кочница
     Производи по страна        во редици преглед 

EvoWood S557 со кочница
2.5221.S63
 од лагер
спореди
4660  ден.
 

Evolution S16 со кочница
2.4903.SE
 од лагер
спореди
1990  ден.
 

Evolution S101 со кочница
2.3603.SE
 од лагер
спореди
1740  ден.
 

Evolution S14 со кочница
2.3903.SE
 1 денови од нарачка
спореди
2100  ден.
 
 

EvoGrip S101 со кочница
2.3603.SC
 1 денови од нарачка
спореди
2170  ден.
 

Evolution S13 со кочница
2.3813.SE
 со нарачка
спореди
1890  ден.
 

EvoGrip S54 со кочница
2.5393.SC
 со нарачка
спореди
7290  ден.
 

Evolution S52 со кочница
2.3953.SE
 1 денови од нарачка
спореди
3400  ден.
 
 

EvoGripS17 со кочница
2.3913.SC
 со нарачка
спореди
2750  ден.
 

EvoGrip S18 со кочница
2.4913.SC8
 со нарачка
спореди
2900  ден.
 

EvoGrip S557 со кочница
2.5223.SC
 со нарачка
спореди
3990  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.