Резервни делови


Вкупно 19 прикажани артикли: Ножеви за градинарство
     Производи по страна        во редици преглед 
 

Нож за цвеќе виолетов
3.9050.22
 од лагер
спореди
730  ден.
     
 

Нож за пупки и цвеќе
3.9045
 од лагер
спореди
1380  ден.
   

Нож за свеќе
3.9050.25
 од лагер
спореди
730  ден.
 

Нож за калемење и гранки
1.9200
 30 денови од нарачка
спореди
2170  ден.
 
 

Нож за сечење цвеќе и гранки
1.9703
 30 денови од нарачка
спореди
2220  ден.
 

Нож за калемење
3.9010
 30 денови од нарачка
спореди
840  ден.
 

Нож за пупки
3.9020
 30 денови од нарачка
спореди
890  ден.
 

Нож за цвеќе
3.9050.47
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 
 

Нож за цвеќе
3.9050.53
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 

Нож за цвеќе
3.9050
 30 денови од нарачка
спореди
730  ден.
 

Нож за пупки и калемење
3.9140
 30 денови од нарачка
спореди
1570  ден.
 

Нож за пупки и калемење
3.9110
 30 денови од нарачка
спореди
1390  ден.
 
 

Нож за берење зеленчук
6.5108.11
 30 денови од нарачка
спореди
непозната  ден.
 

Ножици за гранки голем формат
6.5300
 30 денови од нарачка
спореди
11400  ден.
 

Ножици повеќенаменски
7.6875.3
 30 денови од нарачка
спореди
1290  ден.
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.