Резервни делови
ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ


Вкупно 63 артикли: Професионални Swibo.    страна: 1  од вкупно 4   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 18cm
код: 5.8421.18
Димензии (д x ш x в) :305 x 22 x 40 mm , тежина 147gr
 од лагер
Цена : 1420 ден.

Нож за котлети и стек, рамна оштрица 31cm
код: 5.8433.31
Димензии (д x ш x в) : 41 x 22 x 38 mm , тежина 197gr
 од лагер
Цена : 2130 ден.

Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 16cm
код: 5.8421.16
Димензии (д x ш x в) :279 x 22 x 38 mm , тежина 145gr
 со нарачка
Цена : 1270 ден.

Нож за риба ,филети,тесно флексибилно сечило 20cm
код: 5.8449.20
Димензии (д x ш x в) :319 x 17 x 28 mm , тежина 77gr
 со нарачка
Цена : 1270 ден.

Нож за коска право и широко сечило 14cm
код: 5.8401.14
Димензии (д x ш x в) : 277 x 24 x 36 mm , тежина 121gr
 од лагер
Цена : 995 ден.

Нож за кожа оштрица 15cm
код: 5.8427.15
Димензии (д x ш x в) : 283 x 28 x 38 mm , тежина 137gr
 од лагер
Цена : 1400 ден.

Месарски нож бирач,оштрица 29cm
код: 5.8431.29
Димензии (д x ш x в) :24 x 30 x 52 mm , тежина 236gr
 од лагер
Цена : 2240 ден.

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 20cm
код: 5.8411.20
Димензии (д x ш x в) : 323 x 23 x 38 mm , тежина 153gr
 од лагер
Цена : 1370 ден.

Нож за коска право и широко сечило 16cm
код: 5.8401.16
Димензии (д x ш x в) : 294 x 24 x 36 mm , тежина 129gr
 од лагер
Цена : 1070 ден.

Нож за коска, заоблено тесно сечило 13cm
код: 5.8408.13
Димензии (д x ш x в) : 251 x 24 x 36 mm , тежина 108gr
 од лагер
Цена : 995 ден.

Нож за коска, стандардно заоблено сечило 16cm
код: 5.8405.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 23 x 36 mm , тежина 117gr
 од лагер
Цена : 1070 ден.

Нож sticking ,рамен грб на оштрица 22cm
код: 5.8411.22
Димензии (д x ш x в) :354 x 23 x 40 mm , тежина 156gr
 од лагер
Цена : 1500 ден.

Нож за коска ,широко и закривено сечило 16cm
код: 5.8407.16
Димензии (д x ш x в) :280 x 24 x 36 mm , тежина 130gr
 од лагер
Цена : 1120 ден.

Нож за коска право и широко сечило 18cm
код: 5.8401.18
Димензии (д x ш x в) :308 x 24 x 36 mm , тежина 133gr
 од лагер
Цена : 1130 ден.

Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 13cm
код: 5.8404.13
Димензии (д x ш x в) : , тежина gr
 30 денови од нарачка
Цена : 970 ден.

Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 16cm
код: 5.8404.16
Димензии (д x ш x в) : 272 x 22 x 36 mm , тежина 107gr
 30 денови од нарачка
Цена : 1070 ден.

Нож за коска, тесно заоблено сечило 13cm
код: 5.8405.13
Димензии (д x ш x в) :256 x 23 x 36 mm , тежина 109gr
 од лагер
Цена : 990 ден.

Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 13cm
код: 5.8406.13
Димензии (д x ш x в) : 254 x 23 x 36 mm , тежина 97gr
 30 денови од нарачка
Цена : 860 ден.

Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 16cm
код: 5.8406.16
Димензии (д x ш x в) : 271 x 23 x 36 mm , тежина 99gr
 30 денови од нарачка
Цена : 954 ден.

Нож за коска, заоблено тесно сечило 10cm
код: 5.8408.10
Димензии (д x ш x в) : 236 x 24 x 36 mm , тежина 107gr
 од лагер
Цена : 1000 ден.

    следна     последна

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.