Мени

Под категории

Вкупно 2 производи
  • Лесна – Околу 85grama
  • Издржлива – Водоотпорна , отпорна на прашина , отпорна на удари , IP68 сертифицирана
  • Голем досег на видливост – Видлива на повеќе од 8 километри со користење на 18 високо снажни LED сијалици, до 800 lumen јачина (во зависност од моделот), 360° СВЕТИЛКА ЗА НОСЕЊЕ
  • Четири нивоа на различна јачина на светење – Ниско, средно, високо и максимално
  • Голем век на користење на батеријата – Полнива Lithium Ion battery со Type-C to Type-A USB кабел за полнење (вклучен)
  • Вграден магнетен систем за прикачување – Вграден Neodymium магнет за прилепување на било која метална површина
  • 360° РОТИРАЧКА СВЕТЛОСНА шема на светење – Предни и задни LEDs може да светат постојано , постојано да трепкаат или во движечка секвенца
  • SOS Шема на светење за помош – Држење на Quick копчето ја поставува светилката во SOS мод
  • Независни контроли на светлата – 4 независни контроли на светлата даваат максимална разновидност на осветлување, вклучувајќи вклучување на сите светла во Бело/Црвено во мод за ИТНОСТ
  • Црвено светло за работа – Единечно предно црвено светло за работа при намалена видливост

  **Нови карактеристики**

  • Основа за монтирање со 15 цм Велкро Лента  (вклучено) – Носете ја светилката под облеката или преку Велкро Лентата монтирајте за на елек или друга гардероба.
  • Независно горно светло – Горна LED сијалица со леќа за насочена светлина, може независно да се вклучува – Постојано вклучена или трепкање
  • Индикатор за батерија – Лесно читлив, притиснете и држете го “Rear” копчето 3 секунди за да се вклучи индикаторот
  • Порта за полнење – Лесно достапна порта за полнење , странична, може да се полни додека е монтирана
  • Додатоци за монтирање – Сега има 4  вградени инсерти за приклучување на различни додатоци за монтирање
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: ELT-W/R
7990,_
  • Ултра лесно – Околу 57grama
  • Издржливо – Водоотпорно , отпорно на прашина и на удари
  • Видливост на голема далечина – Декларирано на повеќе од 4,8 км видливост преку силни LED светла, со 360° осветлување
  • Четири различни нивоа на осветлување – Ниско, средно , високо и максимално
  • Голмо времетраење на батеријата – Полнива lithium ion батерија преку Type-C to Type-A USB кабел за полнење (вклучено)
  • Вграден магнет за монтирање и прикачување – Вграден силен Neodymium магнет и соодветно магнетно постоље (вклучено). Основата може да се прицврсти под облека или на елек или друга гардероба.
  • 360° СВЕТЛОСНА ШЕМА – Предните и задните LED светла може да се вклучени постојано, да трепкаат или во движечка секвенца
  • Индикатор за батеријата – Држење на Quick копчето дава колку останува од батеријата со LED индикатор лесен за читање
  • Независни контроли – 4 различни контроли даваат максимална разновидност на осветлување, како и движечка секвенца со сите светла
  • Бело предно работно светло – Една бела LED за работа при наламено осветлување
  • SOS трепкачки мод за помош – Држење на Quick копчето го поставува SOS модот на трепкање
  • Додатоци – Компатибилни со сите Guardian Angel додатоци
  • Серија – GUARDIAN ANGEL MICRO™
Залиха: 60 денови од нарачка
Код: MCR-W/R
3990,_