Sangean WR-7 Zippo запалки Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 3.640ден. 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 


зголеми

Цена 11990,_ден.
Гаранција:Рок на испорака: од лагер     
шифра:

Последна промена: 18.2.2020
 Scheppach Острило Tiger 3000VS со воден камен

Единствен код:5903203901


За професионална употреба , лесна индустрија.Подеслива брзина,180W,Ширина на камен 63mm,дијаметар 250mm
Назад»»
 

Идеален алат за острење ножеви, длета,метални рачни алати
 
Наменет за лесна индустриска примена,професионална примена
Tiger 3000VS системот за острење дава професионален резултат и одлично наострени алатки со минимално искуство и лесен за употреба и за почетници. Поседува подеслива брзина на вртење,го прави применлив и за најделикатни задачи при острење.Како и другите модели има вртлив дел за полирање на алатите.

Подесливата брзина на моторот е погодна при намалување на обемот на каменот

Може да се комбинира со низа додатоци со што е перфектен за острење на ножеви,ножици,длета,секири, алат за сечење и друго
 
 
Комплетот содржи
 
-машина Tiger 3000VS
 
-универзален држач за алати
-рамен држач за алатот JIG70 како ножеви,длета и друго
 -агломер за подесување на аголот на острење (angle guide 200/250)
-паста за полирачкиот дел 

Карактеристики:
- силен индукциски мотор,кој дава долг век на експлоатација и добри перформанси
- Променлива брзина на вртење
- широк камен од 653mm
- дијагонала на вртливиот камен 250mm
- подеслив сад за вода
- каменот за острење е со честици на алуминиум оксид за перфектно острење.
- погоден за острење на HSS алатки
- тркало за полирање со кожа , истото е одстранливо
- со полирањето се одстрануваат сите неправилности на делот за сечење и го
прави алатот подолго да го држи секот

Технички детали:
- фреквенција 50Hz
- напон 220V
- снага 180W
- дијаметар на каменот 250mm
- ширина на каменот 63mm
- квалитет на каменот corundum aluminium hydroxide
- висина 340mm
- ширина 270mm
- должина 460mm
- тежина 11 kgКорпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk