Резервни делови

Рекламации
Victornox
Корисникот може да побара рекламација за одреден производ.

Корисникот го добива производот во оригинална фабричка амбалажа.

Victorinox мултифункциските ножеви може да се спакувани во картонска амбалажа - мала кутија , во блистер пакување или картонска кутија за поклон на извлекување

Кујнските ножеви може да се без кутија со заштитна лепенка од двете страни на оштицата на ножот. Поголемите ножеви ја немаат оваа заштитна лепенка туку оштрилото е заштитено со најлонска футрола или се целосно во најлонско пакување и се спакувани во еколошко заедничко пакување.Слично дел од кујнските ножеви може да се спакувани во блистер пакување (провидно запакувано во пластика)

Рекламацијата може да се однесува во однос на фабричка неисправност на оделни функции на мултифункцискиот нож,фабрички недостаток во однос на изработката или квалитетот.Слично на несоодветниот изглед на производот,кој се разликува од изгледот на објавен на веб страната,рекламација во однос на видлива оштетеност на артиклот и во однос на оштетеност на фабричката амбалажа.

Рекламации се примаат единствено на лице место при подигање на робата во наши простории или на лице место при испораката односно превземањето на робата , но доколку рекламацијата се однесува на функционалноста на производот или фабрички друг недостаток истата се прифаќа во рок од 45 дена од испораката.

Во однос на сите тековни дејства околу рекламација на артиклите можете слободно да не контактирате.

НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.