Резервни делови


ИСПОРАКА - политика на испорака
Victorinox

Начинот на испорака зависи од изборот на корисникот , начин кој се избира во завршниот дел од купувањето.

НАПОМЕНА:Пред или по секоја нарачка информирајте се дали нарачаниот производ е сигурно на лагер.Информацијата дали производот е на лагер е означена со икона и со текст.

Можни опции за испорака се: 
Сами превземате.Подигање на робата од страна на корисникот од наши простории.За оваа намена превземањето
на робата е од продавницата лоцирана на адреса ул.даме Груев бр 1 (до собрание).
Со испорака.Во овој случај ние Ви ја испорачуваме робата во Ваши простории на адреса која е наведена при 
регистрирањето на веб страната.

Лагер листа.Одреден број на артикли се на лагер во продавницата на Домент дооел (ул.Даме Груев бр 1) и 
истите се означени со на лагер во делот рок на испорака.Рокот на испорака,гаранцијата,единствениот код
и цената се придружен дел на секој артикал во продавницата.Доколку артикалот не е на лагер истиот е достапен
во продавницата временски како што е дефиниран подоле Рок на испорака во зависност од терминот
кога е направена нарачката.

Чинење на испораката:
-На територија на Скопје испораката е бесплатна за нарачки со вкупна вредност над 700ден.
-На територија на Скопје за нарачки со вкупна вредност под 700ден. испораката се наплаќа 100денари
без разлика на тежината.
-Вон Скопје чинењето на испораката е минимум 150денари но не повеќе од 700денари без разлика на вредноста на производите и зависи од вкупната тежина на нарачаните артикли.Сите испораки се проследени со истовремено доста вување на фискална сметка,испратница или профактура во зависност од избраниот начин на наплата.
Артиклот е придружен со гарантен лист според условите на страната доколку постои гаранција за истиот.

Рок на испораката зависи од денот на нарачката:
Понеделник -Петок до 15h производите се испорачуваат истиот ден на територија на Скопје или следниот ден за испораки вон Скопје.Сабота и Недела испораката е во Понеделник односно максимум до Вторник за територии вон Скопје.Сите прашања кои ги имате околу испораката и текот на истата можете слободно да ги упатите на нашите контакт информации.
Доколку при испорака нема присутни лица на наведената адреса , производот може да се подигне од локалната пошта за наведениот град.

Неуспешна испорака
Во при испораката на наведената адреса нема присутни лица,тогаш корисникот ќе биде информиран со писмена забелешка оставена на лице место и секогаш ќе биде проследена со контактирање од наша страна врз база на контакт податоците наведени при регистрирање на корисникот на веб страната или податоците кои ќе ни ги доставите на друг начин(телефонски или меил адреса). При ова се договараат деталите околу успешно реализирање на испораката.

За испорака се користи сопствен возен парк на Домнет дооел или возило и пресонал на специјализираните фирми за испорака со кои имаме склучено договори, све во зависност од видот на артиклите и од местото за испорака.

Начин на наплата
Наплатата на нарачаните артикли може да биде на неколку начини кои ги бира корисникот при завршниот дел од купувањето на веб страната.Односно во готово,платежна картица или профактура
.Типот на наплата електронски преку веб страната засега не е во функција и истиот наскоро ќе им биде достапен на корисниците.
Види наплата детално>>
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.