Резервни делови

Заштита на лични податоци ,политика на приватност
Victorinox

Во политика на приватност и заштитата на личните податоци се објаснети причините за прибирање на информации за Вас,начинот на прибирање и нивна заштита.

Со самото регистрирање на оваа веб страна изјавувате дека сте ги прочитале и разбрале овие правила за политиката на приватност.

Употреба на лични податоци

Интерфејот за регистрирање на веб страната тежи кон прибирање на што помал број информации поврзани со Вас.Единствена цел на прибраните информации е да обезбеди услови за минимална но сигурна комуникација со Вас со еднинствена цел испорака на производот.
Регистрирањето на веб страната дава согласност да ги користиме Вашите податоци за:
-испорака на производот на наведената Ваша адреса.
-Електронска комуникација преку Вашата меил адреса за поставување прашања,промоција или ефикасна размена на потребни податоци за надминување на проблеми.
-Телефонска комуникација за брзо надминување на итни проблеми
-Адреса исклучиво употребена за испорака на производите.

Прибирањето и користењето на Вашите податоци е во согласност со важечките законски прописи во Република Македонија

Ние ги чуваме Вашите податоци единствено за да Ви овозможиме пристап кон нашата веб страна и да ја реализираме Вашата нарачка.

Домнет дооел нема да ги објави,презентира на трета страна,продава Вашите податоци освен пред надлежните државни органи но само на нивно барање во рамките на законот.

Меил адреса и лозинка
Доколку се регистрирате на оваа веб страна самите сте одговорни околу одржување на приватноста на Вашата лозинка за пристап на страната,за сигурноста на Вашиот компјутер и за активностите кои се одвиваат преку вашата меил адреса со наведената лозинка.Доколку мислите дека вашата лозинка е компромитирана Ве молиме известете не (Домнет дооел работи на интерфејс преку кој ќе може да се изврши сигурна промена на вашата лозинка)

Комуникација. Секој корисник регистриран на странава добива можност за добивање на промоции и известување за попусти,новости,промоции и други содржини кои се интересни за корисниците.Во случај да не сакате да добивате вакви информации Ве молиме испратете ја Вашата меил адреса. за одјава.Во одреден случај на потреба комуникацијата може да биде и телефонска.

Чување на податоците
Вашите податоци ќе се чуваат на неодредено време.Домент дооел припрема интерфејс преку кој корисникот ќе може да ја избрише својата регистрација на веб страната односно трајно да ги избрише своите веќе оставени лични податоци или истите да ги измени од разни причини преку соодветен пристап преку меил адресата и лозинката.

Coocies
Доколку корисникот сака може да ги активира cookies при следна пријава на веб страната.Овие мали датотеки служат да го запамтат корисничкиот компјутер за поедноставна најава на страната и истите не прибираат лични информации.

Сигурност на податоците
Домнет дооел ги превзема сите мерки за заштита на Вашите лични податоци и спречување на нивна злоупотреба.За сите прашања околу политиката на приватност можете да се обратите до нас преку наведената контакт меил адреса или телефонските броеви

Промени во правилата
Доколку има промени во нашите правила за заштита на личните податоци истите ќе бидат навремено објавени на соодветно место на оваа веб страна.

НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.