Резервни делови


Вкупно 32 прикажани артикли: Резервни делови
     Производи по страна        во редици преглед 
     

Шпенагла
A.3645
 од лагер
спореди
10  ден.
 
 
 

Мини штрафцигер
A.3643
 од лагер
спореди
95  ден.
 

Чепкалка мала
A.6141
 од лагер
спореди
30  ден.
 

Чепкалка голема
A.3641
 од лагер
спореди
30  ден.
 
 
     

Кратка пинцета
А.3742
 од лагер
спореди
85  ден.
 
 
 

Пинцета мала (SwissClassic)
А.6142
 од лагер
спореди
85  ден.
     
 
 

Привезок , прстен мал
А.6140
 од лагер
спореди
20  ден.
     
 
 

Рачка 91mm предна црвена
C.3600.3
 од лагер
спореди
120  ден.
     
 
       
 
       
 
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.