Резервни делови


Вкупно 16 прикажани артикли: Џебни ножеви 130mm Linerlock
     Производи по страна        во редици преглед 

Wine Master (цена за преднарачки)
0.9701.63
 50 денови од нарачка
спореди
5200  ден.
 

Wine Master , (цена за преднарачки)
0.9701.64
 50 денови од нарачка
спореди
5200  ден.
 

RangerGrip 68
0.9553.C
 60 денови од нарачка
спореди
2690  ден.
 

RangerGrip 78
0.9663.MC
 60 денови од нарачка
спореди
3140  ден.
 
 

RangerGrip 178
0.9663.MWC4
 од лагер
спореди
3320  ден.
 

RangerGrip 58 Hunter
0.9683.MC
 од лагер
спореди
4100  ден.
 

RangerWood 55
0.9561.63
 од лагер
спореди
4290  ден.
 

RangerGrip 63
0.9523.MC
 од лагер
спореди
2230  ден.
 
 

RangerGrip 79
0.9563.MC
 60 денови од нарачка
спореди
3090  ден.
 

RangerGrip 179
0.9563.MWC4
 40 денови од нарачка
спореди
3260  ден.
 

RangerGrip 57 Hunter
0.9583.MC
 30 денови од нарачка
спореди
3990  ден.
 

RangerGrip 53
0.9623.C
 30 денови од нарачка
спореди
2200  ден.
 
 

RangerGrip 71 Gardener
0.9713.C
 30 денови од нарачка
спореди
4490  ден.
 

RangerGrip 174 Handyman
0.9728.WC
 30 денови од нарачка
спореди
7300  ден.
 

RangerRip 74
0.9723.C
 30 денови од нарачка
спореди
4600  ден.
 

RangerGrip Boatsman во ПВЦ футола
0.9798.MWC8
 30 денови од нарачка
спореди
9290  ден.
 
 
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.